Specijalna ponuda
CONTAINEX - Praksa

Praksa

Praksa tijekom ljetnih praznika

Tijekom ljetnih mjeseci CONTAINEX angažiranim učenicama i učenicima kao i studentima nudi mogućnosti aktivnog upoznavanja prakse.

Ponuda se odnosi i na učenice i učenike poslovnih viših škola s težištem na ekonomiji i gospodarstvu kao i studentima ekonomskih studijskih grupa.

Profesionalna praksa

Studenti međunarodno usmjerenih studijskih grupa imaju priliku na našim lokacijama obaviti svoju višemjesečnu poslovnu praksu.

Steknite iskustvo!

Kod nas praktikanti i praktikantice ne gledaju samo nego su od početka potpuno uključeni u svakodnevne poslove i to uz pratnju iskusnih mentora. Naš je slogan Training on the Job!

Povjerit ćemo Vam zadatke i područja odgovornosti koja odgovaraju Vašem individualnom napretku. Na taj ćete način dobiti priliku da u poduzeću CONTAINEX utvrdite svoje osobne talente i jake strane.


daljnje informacije:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam