Specijalna ponuda
CONTAINEX - Praksa

Praksa

Praksa tijekom ljetnih praznika

Tijekom ljetnih mjeseci CONTAINEX angažiranim učenicama i učenicima kao i studentima nudi mogućnosti aktivnog upoznavanja prakse.

Ponuda se odnosi i na učenice i učenike poslovnih viših škola s težištem na ekonomiji i gospodarstvu kao i studentima ekonomskih studijskih grupa.

Profesionalna praksa

Studenti međunarodno usmjerenih studijskih grupa imaju priliku na našim lokacijama obaviti svoju višemjesečnu poslovnu praksu.

Steknite iskustvo!

Kod nas praktikanti i praktikantice ne gledaju samo nego su od početka potpuno uključeni u svakodnevne poslove i to uz pratnju iskusnih mentora. Naš je slogan Training on the Job!

Povjerit ćemo Vam zadatke i područja odgovornosti koja odgovaraju Vašem individualnom napretku. Na taj ćete način dobiti priliku da u poduzeću CONTAINEX utvrdite svoje osobne talente i jake strane.


daljnje informacije:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja