Specijalna ponuda
CONTAINEX - Voditelj/ica odjela tehnike

Voditelj/ica odjela tehnike

Sve ostvaruju oni koji objema nogama stoje na tlu

Naši voditelji i voditeljice odjela tehnike dokazani su realisti. Jer naposljetku naše fantastične ideje valja pretvoriti u jednako fantastična, ali ostvariva prostorna rješenja.

Vi ćete u tom području poslovanja sudjelovati kao osoba zadužena za razvoj proizvoda, projektant/ica u CAD-u i osoba za nabavu. Cilj je da naši projekti ne budu lijepi samo na crtaćoj ploči nego i da se savršeno pretvore u stvarnost.

Vaši zadatci:

CONTAINEX - Voditelj/ica odjela tehnike
  • Obrada tehničkih upita, dogovaranje i arhiviranje
  • Nadležnost za tehničko savjetovanje
  • Koordinacija montaže (odabir, provjera, održavanje)
  • Provjera razvoja proizvoda u proizvodnom pogonu i realizacija
  • Izrada i uređivanje tehničkih skica, 3D modela, uputa za montažu i održavanje i još mnogo toga

Luka P., Produktentwickler:
Sviđa mi se što je rad u međunarodnom koncernu nevjerojatno raznolik. Naši proizvodni pogoni razasuti su po čitavoj Europi. To znači svakodnevne i izazovne komunikacijske zadatke. Upoznajem brojne karaktere i kulture. Naš proizvod posvuda oduševljava brojne ljude jer neprestano možemo dalje razvijati i poboljšavati njegovu uporabljivost.

Domenic H., CAD-Zeichner:
U svojem poslu cijenim komunikaciju sa svojim kolegama i kolegicama. Projektiram kontejnere, a za to je potrebna velika preciznost i mogućnost prostornog izražavanja. Neprestano sam u kontaktu s našim osobljem iz prodaje. Budući da su želje kupaca veoma različite, moj je posao iznimno raznolik i izazovan. Posebno me raduje što svoje zadatke mogu rješavati u kompetentnom timu.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja