Specijalna ponuda
CONTAINEX  - Poslovna filozofija poduzeća

Poslovna filozofija poduzeća

Kooperativni stil rukovođenja i visok stupanj vlastite odgovornosti

Uvjereni smo da čovjek u svojem gospodarskom djelovanju traži smisao i zadaću, u kojima može razviti svoju osobnost.

Poznati austrijski neurolog i psihijatar Viktor E. Frankl izrazio je to sljedećim riječima:


„Ne ovisi o konkretnom zanimanju nego uvijek o nama samima, hoće li ono osobno i specifično, što naše postojanje čini jedinstvenim, doći do izražaja tijekom rada te tako naš život učiniti smislenim ili ne."


(Grupa WALTER GROUP podupire centar Viktor Frankl u Beču od njegova osnutka 2004.
Svojim aktivnostima Centar potiče širenje nauka i misli Viktora Frankla.)

 
Filozofija našeg poduzeća počiva na kooperativnom stilu rukovođenja
i velikom povjerenju u naše suradnice i suradnike. Oni u određenoj mjeri djeluju kao poduzetnici, uz visok stupanj vlastite odgovornosti.

I smisao za obitelj, koji njegujemo u poduzeću, u skladu je s tim osnovnim načelom, tako da su nam od izuzetne važnosti i dugoročni odnosi s našim zaposlenicama i zaposlenicima. Društvenu odgovornost smatramo bitnim elementom održivog uspjeha poduzeća.

 

Kulturna raznolikost i društveni angažman

CONTAINEX nastoji pridobiti najbolje talente iz svih zemalja Europe za poduzeće. Pozdravljamo njihovu kulturnu raznolikost i potičemo mnoge aktivnosti kojima se njeguju društveni kontakti.

Odobravamo zdrav stil života i podržavamo sportske aktivnosti i aktivnosti u slobodno vrijeme naših zaposlenica i zaposlenika.

CONTAINEX uz to svim zaposlenicama i zaposlenicima te poslovnim partnerima nudi sigurnost zdravog, financijski snažnog privatnog poduzeća. Svojim klijentima pružamo visokokvalitetne usluge u skladu s prirodom i okolišem te time želimo dati održivi doprinos gospodarskom blagostanju i društvenoj povezanosti.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam