Specijalna ponuda
CONTAINEX - Pripravnički program

Pripravnički program

Uspjeh počinje odgovarajućim obrazovanjem!

CONTAINEX - Pripravnički program

Svaki put započinje prvim korakom: Vaša karijera kod nas započinje pripravničkim programom „Train the Winner“. Ovdje ćete temeljito naučiti svoj posao - i to od profesionalaca, u praksi i razgovoru.

Training on the Job znači da ste od početka potpuno uključeni u svakodnevno poslovanje.

Kroz brojne seminare i radionice steći ćete osnovna znanja iz struke. Pritom će Vas pratiti iskusni mentori i mentorice.

LKW WALTER - Arrow ButtonWALTER ACADEMY

Zatim ćete, u skladu sa svojim talentima i sposobnostima, preuzeti svoje osobno područje odgovornosti.

Specifična izobrazba po odjelima

Naše specifične izobrazbe po odjelima pokazuju koliko je rad u poduzeću CONTAINEX raznolik.

  • U odjelima prodaje razrađujete temeljno znanje i iskustva od prvog razgovora s klijentom preko izrade ponude, pregovora o cijenama i prihvaćanja naloga pa sve do odvijanja;  posljednje obuhvaća između ostaloga interno naručivanje u proizvodnom pogonu, vremensko planiranje isporuke/montaže, završnu kontrolu i obračun.
  • U odjelu za projektiranje riječ je o kreativnoj razradi tehnički ostvarivih rješenja te izradi skica za kontejnerske sustave; naučit ćete sve što je potrebno kako biste želje kupaca pretvorili u izvedive projekte.
  • U poslovnom sektoru razvoja proizvoda i inovacija uvest ćemo vas u tehnički daljnji razvoj proizvoda i prilagodbe programa proizvoda zahtjevima kupaca i tržišta.
  • U logističkom odjelu naučit ćete sve o planiranju prijevoza, koordinaciji termina i nadzoru prijevoza.
  • U marketinškom odjelu upoznat ćete naš cjelokupni nastup na tržištu; pokazat ćemo vam što je važno pri prvom pristupanju kupcu, koja težišta i alati na tržištu postoje te kako ciljanim marketinškim mjerama možemo podržati kolege iz prodaje.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam