Specijalna ponuda
Best Recruiter - LKW WALTER
Certifikat 2015/2016

Career-ova nagrada „Best Recruiter“

Ove se godine posebno radujemo 10. mjestu u ukupnom poretku u Austriji te 17. mjestu na području Njemačke, Austrije i Švicarske, među 1.520 testiranih vrhunskih poslodavaca. To je lijepa potvrda da smo uspjeli u svojem nastojanju da potencijalne zaposlenice i zaposlenike stavimo u središte.

 

Što predstavlja nagrada „Best Recruiter“?

„Best Recruiters" je najveća studija u Austriji na području odabira zaposlenika. Pritom se iz godine u godinu, u više od 500 najvećih austrijskih poduzeća, ocjenjuje razina i kvaliteta odabira zaposlenika.

Rezultati, utemeljeni na 106 kriterija, omogućuju prosudbe o kvaliteti i opsegu prisutnosti odabira zaposlenika na internetu te ostalih aktivnosti odabira zaposlenika kao što su sajmovi, škole i sveučilišta. Na temelju povratnih informacija sudionika prosuđuje se i kako se odjeli za ljudske potencijale ophode s kandidatima.

^ - Top
GREEN technology
Vaše prednosti
  • Više od 30 godina iskustva
  • Osobno savjetovanje na licu mjesta
  • Trenutačna isporuka/dostava
  • Brojne mogućnosti kombiniranja
  • Vlastite ekipe za montažu na licu mjesta   
Kontejnerski sklopovi
>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja