Specijalna ponuda
Wiener Neudorf/Beč: multikulturalna metropola u srcu Europe - LKW WALTER

Wiener Neudorf/Beč: multikulturalna metropola u srcu Europe

Već je mnogo toga rečeno i napisano o jedinstvenom šarmu Beča, jer ovaj grad kao povijesni most između Zapada i Istoka s pravom oduševljava ljude diljem svijeta. Iako je Beč danas moderna, pulsirajuća i multikulturalna metropola, ovdje se još ipak zadržao čaroban ugođaj njegove burne prošlosti. Uz to sigurnost i visok životni standard pružaju iznimno visok stupanj kvalitete života, a kulturna je ponuda neusporediva. Sjetite se samo svjetski poznatog Novogodišnjeg koncerta, Life-Ball-a ili Donauinselfest-a (festivala na Dunavskom otoku).

Dojmovi

Noćni život, objekti za provođenje slobodnog vremena i mogućnosti kupovine u Beču na vrhunskoj su razini, te na šaren i raznolik način obogaćuju život u gradu.

 

 

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja