Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Dječji vrtići

Djeca su nam posebno važna te smo stoga razvili izvedbe prilagođene djeci kojima je zadaća maksimalizirati osjećaj udobnosti u našim mobilnim prostornim sustavima.

U slučaju velike oscilacije broja djece mi vam pružamo željenu fleksibilnost. Tijekom našeg dugogodišnjeg rada nastali su unaprijed definirani primjeri izvedbi. To u kombinaciji s fleksibilnim modularnim sustavom znači jednostavnu i brzu realizaciju dječjeg vrtića.
Kako bismo vas čim više rasteretili tijekom pripreme, pružamo vam jednostavan proces s neprestanom podrškom.

Vaše prednosti

  • Slobodno biranje podjele prostora
  • Kratki rokovi isporuke
  • Pridržavanje zakonskih propisa
  • Individualne unutarnje i vanjske obloge
  • Prirodno svjetlo zbog raznih varijanti opreme
  • Izvedbe prilagođene djeci
Listaj PDF Veličina
Prospekt Komunalni objekti, dječji vrtići, škole 3,41 MB
Prospekt uredski, sanitarni i toaletni kontejneri / modularni objekti 5,24 MB
Prospekt kontejneri za najam 4,13 MB

Primjer konfiguracije

Prostorne module za dječje vrtiće možete upotrijebiti kao prijelazna ili trajna rješenja. Mobilna prostorna rješenja za dječje vrtiće dostupna su u raznim veličinama i mogu se proizvoljno kombinirati.

Komunalnim standardom za dječje vrtiće propisani su između ostaloga dovoljno velike prostorije za skupine s cjelovitom podnom oblogom, prostorije za kretanje sa svjetlima otpornima na udarac lopte, akustični stropovi i stropovi koji apsorbiraju zvuk, specijalne varijante prozora, optimalna toplinska izolacija, široka unutarnja stubišta i sanitarna područja primjerena djeci. Omiljene veličine za dječje vrtiće u šumi iznose od otprilike 30 m2, a za uobičajene dječje vrtiće od 80 m2 gotovo da i ne postoje gornje granice površine.

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije dječjih vrtića:

Odgovarajući proizvodi

Naši uredski kontejneri idealni su za dječje vrtiće, a nudimo ih u kombinaciji sa sanitarnim kontejnerom i brojnim mogućnostima opremanja:
Uredski kontejner

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja bez zapreke sa svježom vodom i kompletnim uređenjem za vaš projekt.

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Naša ponuda radova za mobilne dječje vrtiće upotpunjena je mnogobrojnom dodatnom opremom za interijere i eksterijere. Mogućnosti potpunog ostakljenja omogućuju svijetle prostorije koje povećavaju osjećaj ugode u djece. Kako bi se postigao optimalan pogled van, razvili smo specijalne varijante prozora prilagođene djeci.

Jednostavan i fleksibilan sustav zidova osigurava individualnu podjelu prostora. U prostorijama za kretanje posebno je važan detalj svjetala otpornih na udarac lopte, što osigurava bezopasno igranje i vježbanje.

Djeca će biti zadovoljna i u sanitarnom području. Na raspolaganju su vam dječji toaleti i mogućnosti za pranje. Modularni dječji vrtići mogu se ovisno o potrebi upotrebljavati privremeno ili dugotrajno. Iznimno otporan i jednostavan način gradnje omogućuje naknadnu adaptaciju ili čak preseljenje čitavog objekta.

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opremanja dječjih vrtića:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Reference

Dječji vrtić u šumi u Tirolu, AT-Münster
Dječji vrtić u šumi u Tirolu, AT-Münster
CONTAINEX - , AT-
, AT-
CONTAINEX - Kindergarten Thermenklinikum Mödling
Dječji vrtić bolnice u toplicama, AT-Mödling
Dječji vrtić, IT-San Felice del Benaco
Dječji vrtić, IT-San Felice del Benaco
Dječji vrtić, PL-Sroda Wielkopolska
Dječji vrtić, PL-Sroda Wielkopolska
Dječji vrtići
Ostale referencije

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. radi izvršavanja obrade, vaše podatke proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On vas može kontaktirati radi navedene svrhe. Pojedinosti o postupanju s vašim osobnim podatcima pronaći ćete u našoj Izjavi o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam