Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Klupske prostorije i svlačionice

Klupske prostorije i svlačionice možete upotrebljavati kao prijelazno rješenje, primjerice za posebna događanja, ali i kao trajno rješenje. Razni nacionalni i međunarodni sportski klubovi iz sportova kao što su nogomet, hokej na ledu, američki nogomet ili golf posežu za našim promišljenim mobilnim prostornim rješenjima. Budući da smo ostvarili impresivan broj referentnih projekata, raspolažemo brojnim primjerima projekata. Zajedno možemo u modularni objekt ugraditi specifične zahtjeve projekta, pri čemu posebnu pažnju posvećujemo individualnom izgledu kluba kao što su primjerice boje kluba.

Iznimno otporni i dugotrajni proizvodi omogućuju vam uporabu više desetljeća i to neovisno o sezoni. Kroz mogućnosti punog ostakljenja i varijante vanjske oplate koju realiziraju partnerska poduzeća zajedno s vama realiziramo ekstravagantna rješenja za vašu klupsku trgovinu. To je sve prilagođeno Vašim željama i Vašem budžetu.

Vaše prednosti

  • Optimalna rješenja za svaki budžet
  • Savršeno kao trajno ili prijelazno rješenje
  • Individualan vizualni identitet
  • Varijante s punim ostakljenjem
  • Specijalna rješenja za prozore za blagajne i kioske
  • Specijalne, iznimno otporne i dugotrajne varijante izvedbe

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt dječji vrtići, škole, događanja i klubovi 3,41 MB
Prospekt uredski, sanitarni i toaletni kontejneri / modularni objekti 5,24 MB
Prospekt skladišni i pomorski kontejneri 5,45 MB

Primjer konfiguracije

Za realizaciju vašeg klupskog lokala, fan shop-a ili svlačionice na raspolaganju su vam naši uredski i stambeni, ali i sanitarni kontejneri. Zajedno ćemo s vama razraditi pravu veličinu klupskog lokala uklj. potrebne prostorije. To su primjerice kantine, sobe za sastanke, prostorije za boravak i svlačionice za domaću i gostujuću momčad, ali i suce. Velika sanitarna područja bez zapreka s tuš-kabinama i svlačionicama omogućuju potrebnu higijenu nakon svake utakmice.

Najmanji klupski lokal ili svlačionica ima otprilike 15 m2, a gornja granica površine gotovo da i ne postoji. Sami odlučujete o podjeli prostora modularnog objekta, rasporedu pregradnih zidova i vrata, rasvjeti, vrstama ostakljenja pa sve do potrebnog broja utičnica.

Modularna prostorna rješenja mogu se upotrijebiti i kao kabine za komentatore, suce ili TV postaje. Od naših kontejnera mogu se realizirati i VIP područja s lijepim terasama.

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije klupskih prostorija, svlačionica i VIP područja:

Odgovarajući proizvodi

Za realizaciju vaših individualnih klupskih prostorija na raspolaganju su vam naši uredski i sanitarni kontejneri koji se mogu fleksibilno kombinirati i prilagoditi vašim individualnim zahtjevima.
Uredski kontejner

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja bez zapreke sa svježom vodom i kompletnim uređenjem za vaš projekt.

Mogućnosti opreme

Proteklih desetljeća razradili smo brojne koncepte različitih veličina s austrijskim i međunarodnim federacijama. Pritom je vrlo važan bio individualan izgled (npr. boje kluba i logoti). Zahvaljujući našim mogućnostima potpunog ostakljenja i vanjskih oplata uz pomoć partnerskog poduzeća nastaju ekstravagantne mogućnosti za vaše prostorije kluba, ovisno o željama i budžetu.

Za blagajne i kioske kluba razvili smo posebne klizne prozore i prozore s prozorčićima koji omogućuju siguran i brz rad vašeg osoblja. Klupske prostorije od kontejnera mogu ispuniti sve zahtjeve građevinske tehnike i smjernica (npr. zaštita od požara).

Ove visokokvalitetne varijante opreme omogućuju vam da režijske troškove modularnog objekta smanjite na minimum. Tako kod varijante izolacije možete birati između više vrsta materijala visoke kvalitete. Za mobilne su vam smještaje na raspolaganju razni sustavi grijanja i mogućnosti klimatizacije, što sve doprinosi visokom stupnju ugode tijekom boravka.

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opremanja klupskih prostorija, svlačionica i VIP područja:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Reference

Prostorije nogometnog kluba „FC Oberndorf“, AT-Oberndorf u Tirolu
Prostorije nogometnog kluba „FC Oberndorf“, AT-Oberndorf u Tirolu
Prostorije kluba, AT-Schwarzach
Prostorije kluba, AT-Schwarzach
Klupske prostorije i svlačionice
Ostale referencije

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. radi izvršavanja obrade, vaše podatke proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On vas može kontaktirati radi navedene svrhe. Pojedinosti o postupanju s vašim osobnim podatcima pronaći ćete u našoj Izjavi o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam