Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Stambeni prostori i spavaonice

U komercijalnom sektoru rabe se individualni i praktični smještaji za zaposlenike. O privatnimm „rješenjima za kuću“ možete doznati preko svojega graditelja. Veličina interijera koju možete birati, ugodan dizajn prostorija, ugodne kuhinje i sanitarni čvorovi doprinose individualnosti smještaja vaših zaposlenika. Dobivate privremen ili trajan modularni smještaj za stanovanje i spavanje za najrazličitije primjene. Iz toga može nastati čak i individualna kontejnerska kuća za vas, ali i smještaj za vaše zaposlenike. Sve prostorije imaju vlastito sanitarno područje. Slobodno možete birati veličinu interijera, ugodno oblikovanje prostora, ugodne kuhinje i sanitarna područja, što sve doprinosi individualnosti kontejnerske kuće.

 

Naš smještaj za stanovanje i spavanje osigurava potrebno opuštanje osoblja. Ovisno o vašim potrebama zajedno ćemo razraditi koncepte u stilu koji želite. Vi sami određujete veličinu objekta, podjelu prostorija, varijante izolacije ili opreme.

Vaše prednosti

  • Smještaj spreman za useljenje u roku od nekoliko tjedana
  • Mogući su individualni rasporedi prostorija svih veličina i opreme
  • Fleksibilno proširenje i naknadna uporaba zahvaljujući modularnoj konstrukciji
  • Niski režijski troškovi zahvaljujući uporabi materijala visoke kvalitete
  • Fleksibilna mjesta postavljanja
  • Opcije najma, financiranja ili kupnje

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt uredski, sanitarni i toaletni kontejneri / modularni objekti 5,24 MB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protupožarni elementi 1,67 MB
Fiksno ostakljenje 523 KB

Primjer konfiguracije

Standardizirani prostorni moduli u načinu gradnje panelima mogu se jednostavno i po želji kombinirati (čak i naknadno) tako da nastaju individualni smještaji za stanovanje i spavanje različitih veličina. Smještaj možete planirati između ostaloga s blagovaonicom, prostorijama za boravak ili sport svih veličina. Naravno da su vam na raspolaganju i sanitarna područja bez zapreka (umivaonici, zahodi) pa čak i svlačionice.

 

Tako nastali objekti mogu se proširivati po želji i naknadno upotrebljavati u razne svrhe. Dopustite da vas inspiriraju naši primjeri konfiguracija pa da i sami steknete dojam o fleksibilnosti naših prostornih modula.

 

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije smještaja za stanovanje i spavanje:

Odgovarajući proizvodi

Za smještaj za stanovanje i spavanje idealni su naši uredski kontejneri koje nudimo u kombinaciji sa sanitarnim kontejnerom u brojnim mogućnostima opremanja:
Uredski kontejner

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja bez zapreke sa svježom vodom i kompletnim uređenjem za vaš projekt.

Mogućnosti opreme

Modularni sustav može realizirati sve zahtjeve građevinske tehnike i smjernica (npr. zaštita od požara) za smještaj za stanovanje i spavanje. Ove visokokvalitetne varijante opreme omogućuju vam da režijske troškove modularnog objekta smanjite na minimum. Tako kod varijante izolacije možete birati između više vrsta materijala visoke kvalitete.

 

Za mobilni smještaj su vam na raspolaganju i razni sustavi grijanja i mogućnosti klimatizacije. Sve to doprinosi visokom stupnju ugode tijekom boravka. Tako se klima u prostoriji Vašeg prostornog modula CONTAINEX može optimalno namjestiti pa ćete tako Vi i Vaši zaposlenici uživati u maksimalnom komforu!

 

Naše profesionalno upravljanje rezervnim dijelovima jamči isporuku dodatne opreme i rezervnih dijelova u kratkom roku, te njihovu dugogodišnju raspoloživost. Na taj je način osigurana zamjena potrošnih dijelova i sljedećih desetljeća.

 

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opremanja smještaja za stanovanje i spavanje:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Reference

Smještaj za zaposlenike, sječa stabala Abler Holzschlägerung, AT-Landeck
Smještaj za zaposlenike „Abler Holzschlägerung“, AT-Landeck
Alternativni smještaj za dom za umirovljenike, SE-Gustavsberg
Alternativni smještaj za dom za umirovljenike, SE-Gustavsberg
Uredski i stambeni kompleks za zaposlenike, SE-Stockholm
Uredski i stambeni kompleks za zaposlenike, SE-Stockholm
Smještaj za tražitelje azila u Berlinu
Smještaj za tražitelje azila u Berlinu
Stambeni kompleksi za zaposlenike, Loviisa, Finska
Stambeni kompleksi za zaposlenike, Loviisa, Finska
Stambeni prostori i spavaonice
Ostale referencije

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. radi izvršavanja obrade, vaše podatke proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On vas može kontaktirati radi navedene svrhe. Pojedinosti o postupanju s vašim osobnim podatcima pronaći ćete u našoj Izjavi o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam