Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Uredski prostori, prostori za zaposlenike i prostorije za druženje

Mobilna prostorna rješenja proizvođača CONTAINEX omogućuju nastajanje individualnih uredskih prostora prilagođenih specijalno vašim potrebama. Fleksibilan sustav panela omogućuje jednostavno proširenje ureda čak i na konvencionalnim građevinama. Vi određujuete potrebnu površinu i opremu, a mi isporučujemo pravo prostorno rješenje.

Zajedno ćemo razraditi pravi rezultat tako da će se vaši zaposlenici moći osjećati ugodno u uredima. Od faze planiranja do montaže proći će samo 4 - 6 tjedana. Ako su vam uredski prostori potrebni u vrlo kratkom roku, možemo posegnuti za našom flotom za najam diljem Europe, koja obuhvaća više od 30.000 kontejner za najam, tako da svoje mobilne urede možete dobiti u roku od samo nekoliko dana!

Vaše prednosti

  • Individualna podjela prostora
  • Razne veličine prostora
  • U svakom trenutku moguća prilagodba i proširenje
  • Visoka razina ugode za vaše zaposlenike
  • Prirodno svjetlo zbog raznih varijanti opreme
  • Kratki rokovi isporuke

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt uredski, sanitarni i toaletni kontejneri / modularni objekti 5,24 MB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protupožarni elementi 1,67 MB
Fiksno ostakljenje 523 KB

Primjer konfiguracije

Standardizirani prostorni moduli mogu se u načinu gradnje s panelima kombinirati po želji (čak i naknadno) tako da nastanu individualni uredski prostori različite veličine. Uredski prostori, prostori za zaposlenike i prostorije za druženje mogu se savršeno dopuniti prijmom za stranke, prostorijama za sastanke, sobama za prezentacije, prostorijama za edukaciju ili seminare. Svojim zaposlenicima možete osim sanitarnog područja (umivaonici, toaleti/pisoari, tuš) i svlačionice na raspolaganje staviti čak i kuhinju ili kantinu s blagovaonicom.

Najmanja uredska površina iznosi otprilike 15 m², a gornja granica gotovo da i ne postoji. Vi sami odlučujete o podjeli prostora modularnog objekta, rasporedu pregradnih zidova i vrata, osvjetljenju prostorija, vrstama ostakljenja, svjetlu pa čak i potrebnom broju utičnica.

Ovdje vidite neke primjere konfiguracija za uredske prostore, prostorije za zaposlenike i prostorije za druženje:

Odgovarajući proizvodi

Für Büro-, Mitarbeiter- und Sozialräume eignen sich unsere Bürocontainer ideal. Wir bieten diese in drei Varianten mit jeweils unzähligen Ausstattungsmöglichkeiten an:
Uredski kontejner

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja bez zapreke sa svježom vodom i kompletnim uređenjem za vaš projekt.

Mogućnosti opreme

Postoje brojne mogućnosti opremanja za uredske prostore, prostorije za zaposlenike i prostorije za druženje. Uz naše razne vrste ostakljenja postići ćete primjerice atraktivan izgled i funkcionalnost.

Najmodernije varijante izolacije, visokokvalitetne protupožarne komponente i sigurnosni paketi u kombinaciji s više sustava grijanja i klimatizacije omogućuju vašim zaposlenicima prvorazredan i siguran rad. Ostale mogućnosti opreme koje možete birati primjerice su vrsta podnih obloga, energetski štedljive opcije ili vanjski lak uredskog objekta.

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opreme za uredske prostore, prostorije za zaposlenike i prostorije za druženje:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Reference

Smještaj za zaposlenike „Transdanubia Kühllogistik“, AT-Linz
Smještaj za zaposlenike „Transdanubia Kühllogistik“, AT-Linz
Uredska zgrada poduzeća „Schneck“, AT-St.Georgen
Uredska zgrada poduzeća „Schneck“, AT-St.Georgen
2-katni uredski sustav s atikom, SE-Stockholm
2-katni uredski sustav s atikom, SE-Stockholm
Uredski i stambeni kompleks za zaposlenike, SE-Stockholm
Uredski i stambeni kompleks za zaposlenike, SE-Stockholm
Uredski sustav za elektranu, Newport, UK
Uredski sustav za elektranu, Newport, UK
Uredski prostori, prostori za zaposlenike i prostorije za druženje
Ostale referencije

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. radi izvršavanja obrade, vaše podatke proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On vas može kontaktirati radi navedene svrhe. Pojedinosti o postupanju s vašim osobnim podatcima pronaći ćete u našoj Izjavi o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam