Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Uredski kontejner – CTX-BASIC Line

Mobilno prostorno rješenje s optimiziranom opremom

Osim našeg dokazanog programa proizvoda sada vam svoje uredske kontejnere 20‘ nudimo i u novoj liniji CTX-BASIC Line. Idealan početak modularnog načina gradnje.
Vi ste ti koji profitirate od našeg neprestanog razvijanja proizvoda. Zahvaljujući optimiziranoj opremi te stoga i poboljšanim mogućnostima transporta, možemo vam ponudii novi uredski kontejner CTX-BASIC Line. Dokazanu kvalitetu marke CONTAINEX dobivate po nenadmašnoj cijeni.

Vaše prednosti

 • Dokazana kvaliteta marke CONTAINEX
 • Oznaka CE i certifikat GL
 • Cjenovna prednost zbog optimizirane opreme
 • Odmah raspoloživo zbog proizvodnje unaprijed
 • Elektrika na panelu
 • Cjenovna prednost zbog oprimizacije troškova transporta
 • PDF
  Veličina
 • Letak CTX-BASIC Line
  1,69 MB

Dodatna linija proizvoda

Zbog cjenovne je prednosti CTX-BASIC Line idealan ulazak u svijetu mobilnih prostornih rješenja. Pritom se ne morate odreći uobičajene kvalitete proizvoda CONTAINEX. Unaprijed definirana oprema s ugrađenom elektrikom u kombinaciji s pripremnom proizvodnjom omogućuju vam nevjerojatnu cjenovnu prednost. Čak su i troškovi prijevoza (12 kom./kamion) smanjeni na minimum. Jednostavna montaža jamči brzo postavljanje na mjestu uporabe te vam tako štedi vrijeme i novac.

Raspoloživa veličina

CTX-BASIC Line je dostupan isključivo kao uredski kontejner 20‘, a može se isporučiti gotov za postavljanje ili u obiliku Transpack (uredski kontejner u paketu). Ova specijalna linija ima certifikat CONTAINEX s optimiziranom opremom, elektrikom te panelima s prozorima i vratima. CTX-BASIC Line nije kompatibilan s uredskim i stambenim kontejnerom linije CTX-CLASSIC Line.
Uredski kontejner – CTX-BASIC Line
Uredski kontejner 20' 6 m x 2,4 m x 2,6 m

Područja primjene i namjene

Uredski kontejner CTX BASIC Line najprikladniji je kao „monoblok“ za svako gradilište, kao privremeni prostor za boravak ili kao proširenje ureda.
Uredski prostori, prostori za zaposlenike i prostorije za druženje
Uredski prostori, prostori za zaposlenike i prostorije za druženje
Gradilišta
Gradilišta
Prostorije udruga i svlačionice
Prostorije udruga i svlačionice

Sustav panela

Fleksibilni sustav panela naše nove linije proizvoda CTX-BASIC Line pruža vam mogućnost individualnog planiranja rasporeda vrata i prozora. Na sustav panela omogućuje kasniju adaptaciju ili čak promjenu lokacije čitavog kontejnera. Ovdje možete vidjeti kako je jednostavno zamijeniti panel.

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.
Nova linija proizvoda CTX-BASIC Line nudi vam standardiziranu opremu. Tako svaki uredski kontejner od 20' standardno ima po jedan panel s prozorima, vratima i električni panel te fluorescentne svjetiljke. Fleksibilan sustav panela omogućuje vam individualno razmještanje vrata i prozora. Vanjsko lakiranje u dvije boje: okvir RAL9002 sivobijela i paneli 7035 svjetlosiva. Unutarnji dekor bijele boje.

Dimenzije (mm) i težina (kg):

  Uredski kontejner – CTX-BASIC Line
   Uredski kontejner 20'
  Vanjske Iznutra
Dužina 6.055 mm 5.915 mm
Širina 2.435 mm 2.295 mm
Visina (montiran) 2.591 mm* 2.340 mm**
Visina (Paket)  648 mm
Težina (montiran)
od 1.630 kg
Težina (Paket) od 1.690 kg
* može se isporučiti i s vanjskom visinom od 2.800 mm, 2.960 mm / s unutarnjom visinom prostorije od 2.540 mm, 2.700 mm ** ovisno o opremi
2.989
* može se isporučiti i s vanjskom visinom od 2.800 mm, 2.960 mm / s unutarnjom visinom prostorije od 2.540 mm, 2.700 mm ** ovisno o opremi

Termoizolacija

Idealna toplinske izolacija vašeg uredskog kontejnera CTX-BASIC Line sastoji se od MW (mineralne vune) i PU (poliuretana).

Tehnički opis

Ostale tehničke informacije o uredskim kontejnerima linije CTX-BASIC Line možete pronaći u tehničkom opisu.
 • PDF
  Veličina
 • Tehnički opis
  410 KB

Proizvodnja

GREEN technology
Kontejneri se proizvode u skladu sa strogim standardima zaštite okoliša i kvalitete „CONTAINEX GREEN technology“. Oni obuhvaćaju sve od nabave materijala do isporuke kontejnera. Zahvaljujući šest vlastitih europskih proizvodnih pogona možemo zajamčiti vrhunsku kvalitetu i brzu raspoloživost uredskih i stambenih kontejnera te svih ostalih vrsta kontejnera. Profesionalno upravljanje rezervnim dijelovima jamči otpremu pribora i rezervnih dijelova u kratkom roku te njihovu dostupnost godinama. Tako je i tijekom sljedećih desetljeća osigurana izmjena potrošnih dijelova ili adaptacija postojećeg sustava uredskih kontejnera.

Transpack kontejner

Radi optimizacije troškova prijevoza CONTAINEX je razvio „uredski kontejner u paketu“: Takozvani „kontejner Transpack“ zapakiran je kao paket i sastavlja se tek na željenom odredištu. Na jedan kamion moguće je utovariti do 12 kontejnera.
 • Uredski kontejneri mogu se do potrebne lokacije po izuzetno povoljnim cijenama dostavljati u paketima („Transpack“).
 • Na jedan kamion moguće je utovariti do 12 kontejnera.
 • Ušteda troškova u odnosu na standardne kontejnere, zbog samostalne montaže
 • Jednostavna i brza montaža sa standardnim alatom

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za kontejnere rado vam stoje na raspolaganju!

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja. Zatražite još danas neobvezujuću ponudu.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja