Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Uredski i stambeni kontejner kao dom, AT-Arzl in Tirol

Modularni objekt ukupne veličine 180 m² s unutarnjim stubištem podijeljen je u prostrane prostore za stanovanje, spavanje i sanitarije. Na uredske i stambene kontejnere postavljena je savršena toplinska izolacija zidova i prozora tako da je osigurana bezbrižna uporaba tijekom čitave godine. Osim velikih prozora investitor je u svakoj stambenoj jedinici izgradio i terasu. Zbog strme padine na parceli stambene se jedinice oslanjaju na prugaste i točkaste temelje. Takav poseban dom ne upada u uči samo zbog arhitektonskog rješenja i boje, nego i zbog investitorove kreativnosti i želje za sudjelovanjem u projektiranju.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam