Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Uredski objekt s prijmom klijenata, CH-Carouge

Modularni objekt veličine 180 m2 (12 uredskih kontejnera od 20') upotrebljava se kao uredski objekt. Građevinski ured montiran je na čelično postolje koje je kupac sam izradio. Na ovom je modularnom objektu posebno upravo to što integrirani klizni prozor čini savršen prijam za klijente. Instalirana ručka na vratima s tipkovnicom za unos PIN-a osigurava sigurnost podataka i dokumenata. Uredski je kontejner prema kupčevoj želji dimenzioniran za povećano opterećenje poda, zbog čega je moguće postavljanje teškog namještaja kao što je primjerice sef.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam