Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Sustav građevinskih ureda Wembley Park, Engleska, London

Mobilna prostorna rješenja koja uvijek oduševljavaju!

Za građevinske radove na projektu stambenog kompleksa u londonskom parku Wembley CONTAINEX je na raspolaganje stavio fleksibilna prostorna rješenja kao građevinske urede. Trokatni sustav kontejnera s atikom sastoji se od ukupno 80 jedinica. Razdoblje uporabe iznosi više godina. Mobilni sustavi prostora blizu stadiona Wembley zaposlenicima nude brojne male i velike urede, prostorije za sastanke, kantinu s velikom blagovaonicom, prostorije za boravak te više područja sa svlačionicama i sanitarijama.

Tehnički zahtjevi

Sustav kontejnera Wembley Park realziran je u roku od nekoliko tjedana. Isporuku, montažu i sastavljanje obavio je službeni partner Garic Ltd. Dobro temperirane prostorije mogu se primjerice prilagoditi kao čajne kuhinje, praonice i zahodi. Oprema kao što su rebrenice, otklopno-zaokretni prozori ili zrcalne žarulje nude vrhunski komfor i dio su standardnog programa isporuke poduzeća CONTAINEX.

Wembley Park London

Projekt sustava građevinskih ureda Wembley Park London play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wembley-park.jpg

Komponenta koja štedi energiju

Ovisno o klijentovu zahtjevu i klimatskim uvjetima prostorni sustavi CONTAINEX mogu se izvesti s najmodernijim varijantama izolacije, uređajima za grijanje i klimatizaciju te brojnom dodatnom opremom. Komponente koje štede energiju, kao što su primjerice detektori kretanja za rasvjetu, obilno su ugrađene u sustav kontejnera te potrebu za energijom svode na minimum.

Odlučujuće prednosti kontejnerskih modula CONTAINEX:

  • Isporuka i montaža ureda i smještaja u roku od nekoliko tjedana
  • Osobno savjetovanje na licu mjesta
  • Visokokvalitetni prostorni moduli za adekvatnu uporabu prostora
  • Fleksibilna mjesta postavljanja – potrebni su samo temelji i priključak na električnu mrežu, vodovod i kanalizaciju
  • Mogući su individualni rasporedi raznih veličina i oprema
  • Niski režijski troškovi zahvaljujući uporabi materijala visoke kvalitete
  • Opcije najma, financiranja ili kupnje
Ostale informacije, primjere projekata ili neobvezujući termin za savjetovanje na temu sustava građevinskih ureda zatražite na: Upit
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja