Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Uredski i stambeni kompleks za zaposlenike, SE-Stockholm

Sustav stoji na čeličnim nosačima kako bi se čim bolje iskoristio uzak prostor (npr. mogućnosti za parkiranje automobila). Na 2. kat ovog stambeno-uredskog kompleksa može se popeti unutarnjim stubištem od punog drva ili vanjskim stubištem. Zaposlenici se mogu poslužiti brojnim prostranim uredskim prostorijama i sobama za sastanke.

U ovom se kompleksu uz to nalaze i velika kuhinja, više boravaka i prostorija sa sanitarnim čvorom s uključenim tuširaonicama. Za zaposlenike je uređeno i nekoliko garderoba i zasebnih spavaonica.

Savršen smještaj za zaposlenike za svako poduzeće!

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam