Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Stvorite prostor pomoću kontejnera

Videozapisi o našoj proizvodnji kontejnera

Ovdje ćete dobiti uvid u tijek proizvodnje naših uredskih i stambenih kontejnera, sanitarnih kontejnera te skladišnih kontejnera.

Stvorite prostor pomoću kontejnera

Ovaj film obrađuje našu lokaciju poduzeća u mjestu Wiener Neudorf kod Beča i prikazuje internacionalnost našeg osoblja koje govori i vaš jezik. Osim toga prikazana je i čitava paleta proizvoda CONTAINEX koja se sastoji od uredskih, sanitarnih, skladišnih i prekomorskih kontejnera. Proizvodnja kontejnera u našim europskim tvornicama, jednostavan transport ili referentni primjeri samo su neke od ostalih točaka koje se mogu vidjeti u filmu.
Stvorite prostor pomoću kontejnera play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-raum-schaffen.jpg

Proizvodnja uredskih kontejnera - na najnovijoj razini tehnike

Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim ekološkim standardom i standardom kvalitete „CONTAINEX GREEN technology“. Primjena najmodernijih proizvodnih tehnika i visokokvalitetnih materijala jamči vrhunsku kvalitetu. Uz to su prisutni i radovi katodnog lakiranja uranjanjem (KTL), pakiranje i sastavljanje paketa Transpack te mogućnosti utovara u jedan kamion.
Proizvodnja uredskih kontejnera - na najnovijoj razini tehnike play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-buerocontainer-produktion.jpg

Proizvodnja skladišnih kontejnera - na najnovijoj razini tehnike

U sljedećem filmu je prikazana standardizirana proizvodnja naših skladišnih kontejnera na najvišoj razini (katodno lakiranje uranjanjem). Tek nakon pomne završne kontrole svi skladišni kontejneri dobivaju naš znak „CONTAINEX GREEN technology“.
Proizvodnja skladišnih kontejnera - na najnovijoj razini tehnike play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-lagercontainer-produktion.jpg

Test vatrom Moverbox

Ovdje je proveden test vatrom za Moverbox s raznim ispitnim materijalima. Vatra se u našem Moverboxu samostalno ugasila nakon samo 2 minute.
Test vatrom Moverbox play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-moverbox-feuertest.jpg
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam