Specijalna ponuda
CONTAINEX - KONTEJNER - proizvod koji ima budućnost.

KONTEJNER - proizvod koji ima budućnost.

Mnogobrojne mogućnosti primene

Kontejner je jednostavno multifunkcionalna stvar. Istovremeno je umetnik pretvaranja i multifunkcionalni alat koji stvara prostor. Može da se isto tako brzo demontira kao što je bio montiran. Kao mobilno rešenje može se svuda koristiti gde je neophodno da se ljudi kratkoročno smeste. Osim toga može da se bez problema opet koristi. Najveća prednost: Možete ga prilagoditi prema individualnom ukusu. Sve jedno da li se koristi na gradilištu, kao kancelarija ili za manifestacije - on zadovoljava sve potrebe uz razumne troškove.

Genije prilagođavanja

Prilikom građenja se ne može uvek predvideti budućnost. Zbog toga je bolje da imate prostorno rešenje pri ruci koje se u svakom trenutku može proširiti. To je veoma jednostavno sa CONTAINEX - modularnim načinom gradnje. Ukoliko dođe do promena potreba klijenata, odmah možemo stvoriti dodatni prostor. Iz tog razloga zovemo naša fleksibilna prostorna rešenja i "Prostor odmah". Zbog toga što se brzo i jednostavno mogu montirati i demontirati. Upravo to radimo po celom svetu.

Potpuni komfor za svaki ukus.

Ko kaže da su kontejneri neudobni, ne poznaje naše. Sve što je neophodno za udoban život - kao što je grejanje, klimatizacija, sanitarni prostori, optimalna termo i zvučna izolacija - ne samo da je naravno prisutno, nego se može urediti skroz u skladu s ličnim ukusom i odgovarajućim potrebama. I to u najkraćem roku trajanja građevinskih radova. Iz tog razloga kontejneri su apsolutno atraktivna alternativa čvrstom načinu gradnje.

Vlastiti proizvodni pogoni

Visok kvalitet i ekološki proizvodni procesi za nas predstavljaju jedan od najvažnijih prioriteta. To osigurava dugogodišnje partnerstvo sa sertifikovanim proizvodnim pogonima koji se nalaze u vlasništvu preduzeća CONTAINEX. To je između ostalog važan kriterijum na osnovu kojeg se razlikujemo od konkurencije što naši klijenti veoma cene.

Na taj način mi forsiramo energetski efikasni način građenja, upotrebu materijala koji se može reciklovati i ekološku proizvodnju. Proizvodnja kancelarijskih, sanitarnih i skladišnih kontejnera se vrši u skladu sa strogim ekološkim standardima i standardima kvaliteta (GREEN technology).

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti