Specijalna ponuda
CONTAINEX - Tehnički menadžer

Tehnički menadžer

Profesionalci čine to mogućim

Naši tehnički menadžeri su iskusni realisti. Zato što se naše fantastične ideje moraju pretvoriti u isto tako fantastična, ali realistična prostorna rešenja.

U ovoj oblasti ćete bit zaduženi za razvoj proizvoda, projektant u CAD-u i nabavu. Kako bi naši proizvodi bio ne samo na pairu lep, već i savršeno implementiran u stvarnost.

Vaši zadaci:

CONTAINEX - Tehnički menadžer
  • Obrađujete tehničke upite, koordinirarte ih i arhivirate.
  • Nadležni ste za tehničke konsultacije.
  • Koordinirate montažne radove (izbor, kontrolu i održavanje)
  • Kontrolišete razvoja proizvoda u proizvodnom pogonu kao i na njihovoj realizaciji.
  • Izrađujete i obrađujete tehničke crteže, 3D-modele, uputstava za montažu i održavanje i još puno toga.

Luka P., Produktentwickler:
Sviđa mi se što je rad u internacionalnom koncernu veoma raznolik. Naši proizvodni pogoni su smešteni u celoj Evropi. To znači da svakog dana postoje novi i izazovni komunikacijski zadaci. Upoznavaju se različiti karakteri i kulture. Naš proizvod svugde nailazi na oduševljenje velikog broja ljudi, zato što stalno radimo na njegovom usavršavanju i poboljšavanju.

Domenic H., CAD-Zeichner:
Na poslu cenim komunikaciju sa svojim koleginicama i kolegama . Planiram kontejner, to zahteva veliku preciznost i sposobnost prostornog prikaza. U stalnom sam kontaktu s našim prodajnim osobljem. Pošto su želje klijenata različite moj posao je veoma raznovrsan i izazovan. Posebno me raduje što svoje zadatke mogu rešavati u kompetentnom timu.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja