Specijalna ponuda
CONTAINEX - Menadžer Customer Service

Menadžer Customer Service

Univerzalni specijalista s talentom za organizaciju rada

CONTAINEX - Menadžer Customer Service

Naši kontejneri nude optimalna prostorna rešenja za najrazličitije potrebe klijenata. Za ostvarenje tog cilja neophodno je da su naši Custemer Service menadžeri za klijente pravi profesionalci za organizaciju rada.

Na toj funkciji bićete veza između prodaje i proizvodnje i nadležni ste za besprekorno sprovođenje svih projekata. Od planiranja do završnih radova

Vaši zadaci:

  • Vršićete kompletnu realizaciju svih naloga počevši s izradom ponude
  • Radićete zajedno sa Vašim menadžerom prodaje
  • Obrađivaćete tendere
  • Predstavljate internu vezu između nabavke, proizvodnje i logistike
  • Kod većih projekata koordinirate montažne timove i isporuke
  • Redovnom ste u kontaktu sa stalnim klijentima odnosno ključnim klijentima
play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/07-karriere/containex-customer-service-intro.jpg

Isabel c., Customer Service Managerin:
Iza zadovoljnih klijenata stoji naravno veliki trud i rad: Pratim ih za vreme celokupnog procesa kupovine tj. od prvog kontakta preko izrade ponude i fiksiranja naloga pa sve do brige nakon isporuke. Lepo je da mogu da radim u međunarodnom timu i da mogu da iskoristim svoje znanje stranog jezika. Pričinjava mi zadovoljstvo činjenica da svakog dana mogu nešto novo da naučim.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti