Specijalna ponuda
CONTAINEX - Praksa

Praksa

Ferijalna praksa

Za vreme letnjih meseci CONTAINEX nudi angažovanim učenicima i studentima mogućnost da se aktivno upoznaju sa praktičnim radom.

Ova ponuda se odnosi na učenike srednjih stručnih škola ekonomsko-tehničkih smerova kao i na studente ekonomije.

Stručna praksa

Studenti sa međunarodnih smerova imaju priliku da odrade svoju višemesečnu stručnu praksu na jednoj od naše dve lokacije.

Steknite iskustvo!

Kod nas praktikanti i praktikatkinje nisu samo nemi posmatrači, već se u pratnji iskusnih trenera od samog početka uključuju u svakodnevni radni proces. Naša deviza je trening kroz rad.

Poverićemo Vam zadatke i preneti odgovornost u skladu sa Vašim individualnim napredkom. Na taj način imate mogućnost da kod preduzeća CONTANEX otkrijete svoje talente i kvalitete.


dalje informacije:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti