Specijalna ponuda
CONTAINEX - Sales Manager

Sales Manager

U celoj Evropi kod kuće

CONTAINEX - Sales Manager

Naši Sales Manager-i prodaju i iznajmljuju mobilne prostorne sisteme. Sarađujete sa klijentima iz oblasti trgovine, industrije i zanata, sa komunalnim sektorom, neprofitnim organizacijama i velikim koncernima.

Za tu funkciju su podesni prirodni talenti komunikacije sa velikom porcijom ljubavi prema putovanjima. Jer ova delatnost može bez problema da Vas vodi od Dablina do Moskve i od Helsinkija do Napulja. Na svakoj od destinacija vodićete između ostalog računa o proširenju kancelarijskih i sanitarnih površina i skladišnih kapaciteta. Pri tom su pre svega veoma važni pouzdanje i fleksibilnost. Ukoliko osim toga posedujete i pravu strast za prodaju, ispunjavate sve preduslove za ovaj posao.

Vaši zadaci:

  • Imate odgovornost za Vaše prodajno područje.
  • Radite sa stalnim i ključnim klijentima kao i na dobijanju novih klijenata.
  • Bićete zaduženi za kalkulaciju i ugovaranje cena i uslova.
  • Redovno ćete putovati u regione za koje ste odgovorni (oko 50 % radnih dana).
  • Strateški ćete raditi na poboljšanju naše pozicije na tržištu
play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/07-karriere/containex-sales-manager-intro.jpg

Alois S., Division Sales Manager:
Svaki dan donosi nove izazove - i to je veoma interesantno! Sviđa mi se da mogu da radim u mladom i dinamičnom timu. Naravno s neophodnom dozom ambicioznosti, na kraju krajeva važno nam je da zajedno dođemo do dugoročnog uspeha. Na primer prilikom dobijanja novih klijenata ili planiranja poslovnih koncepata. Kako bi se tržište kontinuirano proširivalo često je neophodno da se otkriju novi putevi. Još jedan bonus poen je putovanje: Upoznajem mnoge zemlje i gradove i još uvek se oduševljavam fantastično realizovanim kontejnerskim kopleksima.

Christophe F., Division Sales Manager:
Na početku mi se posebno dopao program obuke. Tom prilikom sam mogao temeljno da upoznam različita područja rada i da se bez problema integrišem u preduzeću. U porodičnom preduzeću kao što je CONTAINEX radna klima je veoma prijatna - i uprkos tome stoje na raspolaganju sve mogućnosti za razvoj međunarodnog koncerna. Ova kombinacija predstavlja veliku prednost. Osim toga međunarodna okolina deluje inspirativno, svakog dana može da se nauči nešto novo. Dosada je ovde strani pojam, rad mi stalno iznova pričinjava zadovoljstvo.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti