Specijalna ponuda
CONTAINEX  - Poslovna filozofija preduzeća

Poslovna filozofija preduzeća

Kooperativni stil rukovođenja i visok stepen lične odgovornosti

Uvereni smo da čovek u svom privrednom delovanju traži određeni smisao i zadatke, kroz koje može razviti svoju osobnost.

Poznati austrijski neurolog i psihijatar Viktor E. Frankl to je izrazio sledećim rečima:

"Ne zavisi od konkretnog zanimanja kao takvog, već od nas samih, da li će lične i specifične stvari koje našu egzistenciju čine jedinstvenom
za vreme rada doći do izražaja i na taj način dati životu smisao."


(Grupa WALTER GROUP podupire centar Viktor Frankl u Beču od njegova osnivanja 2004.Svojim aktivnostima Centar potiče širenje nauka i misli Viktora Frankla)

 
Filozofija našeg preduzeća zasniva se na kooperativnom stilu rukovođenja i na velikom poverenju u naše saradnice i saradnike. Oni u izvesnoj meri nastupaju kao preduzetnici uz visok stepen lične odgovornosti.

I smisao za porodične vrednosti, koji takođe negujemo, odgovara ovim osnovnim principima, a iz toga proizlazi i važnost koju pridajemo dugoročnim odnosima sa našim saradnicima. Društvenu odgovornost smatramo važnim elementom za trajni uspeh našeg preduzeća.

 

Kulturna raznolikost i socijalno angažovanje

CONTAINEX teži ka tome da u svom preduzeću okupi najbolje talente iz svih zemalja Evrope. Pozdravljamo njihovu kulturnu raznolikost i podržavamo aktivnosti za negu socijalnih kontakata.

Zalažemo se za zdrav način života i podržavamo sportske aktivnosti naših zaposlenih.

Osim toga CONTAINEX svim svojim saradnicima kao i poslovnim partnerima nudi sigurnost zdravog i finansijski jakog privatnog preduzeća. Svojim klijentima pružamo visokokvalitetne usluge u skladu s prirodom i životnom sredinom te time želimo dati svoj održivi doprinos ekonomskom blagostanju i društvenoj povezanosti.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti