Specijalna ponuda
WALTER GROUP - Championat

Sistem plata & nagrade

Angažovanje se nagrađuje!

Preduzetništvo je centralni deo naše poslovne filozofije. Naš sistem za upravljanje informacijama pritiskom na dugme omogućava Vam uvid u rezultate, uporedne preglede i analize. Od svih radnica i radnika zahtevamo da misle i deluju kao preduzetnici. To će nam svima dobro doći. Zbog toga kroz atraktivni sistem premija omogućujemo našim radnicima da učestvuju u uspehu preduzeća.

Nagrade

Nagrade predstavljaju dobrodošlo priznanje i dodatnu stimulaciju za visoki nivo kvaliteta rada naših saradnika. Nudimo na primer sledeće...

CONTAINEX - Benefits - Championat

Interni šampionat: svake godine dodeljujemo atraktivne nagrade saradnicima najboljih odeljenja

CONTAINEX - Benefits - Restaurant

na lokaciji u Viner Nojdorfu u sklopu preduzeća postoji povoljan restoran za saradnike, dok saradnici u Kufštajnu dobivaju bonove za ručak u odabranim restoranima.

CONTAINEX - Benefits - Inhouse Pub

ugodan interni pub za kavu poslije ručka ili za "čašicu razgovora" na kraju radnog dana

CONTAINEX - Benefits - Shuttle Service

uslugu udobnog autobusnog prevoza, posebno organizovanog za naše saradnike, između Beča i Viner Nojdorfa

CONTAINEX - Benefits - Kinderbetreuung

moderno opremljeno privatno dečije obdanište s jaslicama na lokaciji u Viner Nojdorfu

CONTAINEX - Benefits - Events

našu omiljenu letnju zabavu i božićnu gala večeru, sportske turnire, kviz u pabu kao i mnogobrojne događaje koje organizuju naši angažovani saradnici

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti