Specijalna ponuda
Best Recruiter - LKW WALTER
Sertifikat 2016/2017

Career - nagrada „Best Recruiter“

Ove godine se posebno radujemo osvojenom 10. mestu u celoj Austriji, i 17. mestu na celokupnoj D-A-CH-teritoriji, i to od 1.520 testiranih, vrhunskih poslodavaca. Jedna lepa potvrda za uspeh naše vizije da potencijalne buduće saradnice i saradnike postavimo u centar pažnje.

 

Šta je nagrada „Best Recruiter“?

"Best Recruiters" je najveće istraživanje o regrutovanju novog kadra u Austriji. Tu se svake godine ocenjuje preko 500 najvećih domaćih kompanija i njihov kvalitet regrutovanja novog kadra.

Rezultati dobijeni na osnovu 106 kriterijuma govore o kvalitetu i obimu regrutovanja novog kadra putem interneta i o aktivnostima u vezi sa regrutovanjem novog kadra kao što je to slučaj na sajmovima karijere, u školama ili na univerzitetima. Kako kadrovske službe postupaju sa novim kanditatima doznaje se na osnovu povratnih informacija testiranih kandidata.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja