Specijalna ponuda
Best Recruiter - LKW WALTER
Sertifikat 2016/2017

Career - nagrada „Best Recruiter“

Ove godine se posebno radujemo osvojenom 10. mestu u celoj Austriji, i 17. mestu na celokupnoj D-A-CH-teritoriji, i to od 1.520 testiranih, vrhunskih poslodavaca. Jedna lepa potvrda za uspeh naše vizije da potencijalne buduće saradnice i saradnike postavimo u centar pažnje.

 

Šta je nagrada „Best Recruiter“?

"Best Recruiters" je najveće istraživanje o regrutovanju novog kadra u Austriji. Tu se svake godine ocenjuje preko 500 najvećih domaćih kompanija i njihov kvalitet regrutovanja novog kadra.

Rezultati dobijeni na osnovu 106 kriterijuma govore o kvalitetu i obimu regrutovanja novog kadra putem interneta i o aktivnostima u vezi sa regrutovanjem novog kadra kao što je to slučaj na sajmovima karijere, u školama ili na univerzitetima. Kako kadrovske službe postupaju sa novim kanditatima doznaje se na osnovu povratnih informacija testiranih kandidata.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti