Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Gradilišta

Putem gradilišnih kontejnera od CONTAINEX-a možete za Vaš projekat na gradilištu u najkraćem mogućem roku da dobijete jednostavno i nekomplikovano individualno rešenje.

Zahvaljujući vlastitim, evropskim proizvodnim pogonima možemo da garantujemo trenutnu i kontiuiranu raspoloživost svih vrsti kontejnera. Neuništivi gradilišni kontejneri mogu da se koriste kao kancelarijske prostorije, sobe za sastanke, boravišne prostorije, društvene prostorije, oblasti za ishranu, prostorije za spavanje ili za skladištenje.

Vaše prednosti

  • Brza raspoloživost u različitim dimenzijama
  • Savršenu izolaciju za tople i hladne klimatske zone
  • Niske troškove prevoza (Transpack kontejner)
  • Jednostavno postavljanje zahvaljujući lokalnim timovima za montažu
  • Jednostavno ponovno postavljanje u slučaju promene lokacije
  • U svako doba prilagodljiv i proširiv

Preuzimanje

Prelistavanje PDF Veličina
Prospekti Industrija, kancelarije za oblast proizvodnje 3,3 MB
Prospekti za kampove, smeštaj, društvene prostorije i građevinske kancelarije 3,63 MB
Prospekt za kancelarijske, sanitarne i WC kontejnere / kontejnerske sisteme 5,24 MB
Prospekt kontejnera za najam 4,13 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protivpožarne komponente 1,67 MB
Nameštaj i oprema za najam 376 KB

Primer konfiguracije

U zavisnosti od građevinskih projekata za Vaše osoblje mogu nastati mali objekti za smeštaj i kancelarije sa sanitarnim prostorijama, sve do srednjih ili čak i velikih kampova. Zahvaljujući fleksibilnom modularnom sistemu od CONTAINEX-a sa zamenjivim zidnim elementima moguće je Vaš sistem gradilišnih kontejnera u svako doba prilagoditi ili proširiti. Na vrlo jednostavan način možete da kreirate dodatne prostorije, kao npr., kancelarijske prostorije, sale za sastanke, boravišne prostorije, svlačionice, spavaonice, prostorije za rekeaciju, sanitarne prostorije itd. Takođe i količina i izbor prozora i vrata, vrste rasvete, jačina termoizolacije, klima uređaji, pa čak i promena lokacije celokupnog sistema mogu bez velikog truda da se realizuju u kratkom roku.

Ovde možete da pogledate nekoliko konfiguracionih primera za gradilišta:

Odgovarajući proizvodi

Za gradilišta su naši kancelarijski kontejneri idealni. Nudimo ih u kombinaciji sa sanitarnim i skladišnim kontejnerima, uz raznovrsne mogućnosti opremanja:

Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontajneri sa raznovrsnim mogućnostima opremanja za trenutnu primenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rešenja prilagođena potrebama invalida, sa svežom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekat.

Skladišni kontejner

Skladišni kontejner sa brojnim mogućnostima opremanja za Vašu trenutnu primenu.

Mogućnosti opremanja

Naše profesionalni menadžment za rezervne delove garantuje isporuku dodatne opreme i rezervnih delova u kratkom roku. Na taj način je moguće i posle nekoliko godina izvršiti zamenu potrošnih delova ili adaptaciju na nekom već postojećem kontejnerskom sistemu. Robusne čelične konstrukcije osiguravaju ispunjenje statičkih zahteva do trospratnih kontejnerskih kompleksa i to bez pojačanja.

Za građevinske kontejnere stoji na raspolaganju specijalna odabrana oprema koja pruža bezbednost i kvalitet udobnosti u Vašem kontejnerskom sistemu. Za visoko kvalitetno spoljno lakiranje sistema imate zahvaljujući CTX-RAL karti neograničeno različite mogućnosti odlučivanja.

Ovde možete da pogledate nekoliko mogućnosti za opremanje građevinskih kontejnera:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Smeštaj na građevinskoj lokaciji „Elektrana Carrington“
Smeštaj na građevinskoj lokaciji „Elektrana Carrington“
Kancelarijski kompleks za elektranu, Newport, UK
Kancelarijski kompleks za elektranu, Newport, UK
Kancelarijski kontejnerski kompleks na gradilištu rafinerije, BG-Burgas
Kancelarijski kontejnerski kompleks na gradilištu rafinerije, BG-Burgas
Smeštaj za radnike, kantina i građevinski na gradilištu elektrana ALSTOM, BG-Galabovo
Smeštaj za radnike, kantina i građevinski na gradilištu elektrana ALSTOM, BG-Galabovo
Modularni objekat Newmont, Ghana
Modularni objekat Newmont, Ghana
Gradilišta
Gradilišta

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Primedbe
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga prosledi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Više informacija o postupanju s Vašim ličnim podacima možete naći u našem Saopštenju o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam