Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Izložbeni i prodajni prostori

Jedno od najvažnijih pitanja za novog preduzetnika je svakako pitanje poslovnog prostora. Mi ćemo Vam rado ponuditi odgovor na pitanje "Kako bi trebalo da izgleda novi prodajni prostor?"

U saradnji sa našim klijentima smo u proteklim decenijama izradili bezbrojne koncepte po meri, kod kojih su njihove individualne potrebe optimalno ispunjene prozvodima CONTAINEX. Bez obzira da li se radi o pekari, apoteci, supermarketu, prodavnici vozila, banci, kiosku za prodaju hrane ili proizvodnom preduzeću, mi uvek nudimo pravi koncept.

Vaše prednosti

  • Individualne unutrašnje i spoljašnje oplate
  • Raspored prostorija po želji
  • Različite dimenzije prostorija
  • Prirodno osvetljenje putem različitih načina zastakljivanja
  • Niži troškovi u odnosu na standardni način gradnje
  • Kratki rokovi isporuke

Preuzimanje

Prelistavanje PDF Veličina
Prospekt za kancelarijske, sanitarne i WC kontejnere / kontejnerske sisteme 5,24 MB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protivpožarne komponente 1,67 MB
Fiksno ostakljenje 523 KB

Primer konfiguracije

Standardizovani prostorni moduli sa panelnim načinom gradnje mogu da se kombinuju po želji (i naknadno), tako da se stvaraju individualni i prodajni prostori različitih dimenzija. Kod izložbenih i prodajnih prostorija možete da uključite u plan, npr. mogućnosti za skladištenje, oblasti za ishranu, boravišne prostorije ili zone za konsultacije. Kako biste svojim klijentima pružili najkvalitetniju uslugu, podrazumeva se da su na raspolaganju i sanitarne prostorije koje su prilagođene potrebama invalida (umivaonici, WC/pisoari), pa čak i svlačionice.

Najmanja prodajna površina iznosi oko 15 m² i skoro da nema visinskog ograničenja. Kod kontejnerskog sistema sami odlučujete o rasporedu prostorija. O rasporedu pregradnih zidova i vrata, rasvete u prostorijama, načinu zastakljivanja, svetlu, sve do potrebnog broja utičnica.

Ovde možete da pogledate nekoliko primera za izložbene i prodajne prostorije:

Odgovarajući proizvodi

Naši kancelarijski kontejneri su idealni za izložbene i prodajne prostorije. Nudimo ih u kombinaciji sa sanitarnim kontejnerima, uz raznovrsne mogućnosti opremanja:
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontajneri sa raznovrsnim mogućnostima opremanja za trenutnu primenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rešenja prilagođena potrebama invalida, sa svežom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekat.

Mogućnosti opremanja

Takođe je i puno arhitekata za svoje potrebe otkrilo novu vrstu izgradnje! Na osnovu Vaših ideja i naših kontejnerskih modula kreiramo zajedno sa Vama atraktivne izložbene i prodajne prostore jedinstvenog izgleda.

Zahvaljujući karakterističnim unutrašnjim i spojašnjim oplatama (koje izvode partnerska preduzeća) možemo da kreiramo izgled prodajnog prostora individualno prema Vašim potrebama. Za izuzetno kvalitetno spoljašnje lakiranje kompleksa na raspolaganju je široka paleta boja koju možete izabrati iz CTX-RAL karte. Ovde možete da pogledate nekoliko mogućnosti za opremanje izložbenih i prodajnih prostorija:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Prodavnica pločica izložbeni i prodajni prostor u Schöllauf, Langkampfen (Austrija)
Prodavnica pločica izložbeni i prodajni prostor u Schöllauf, Langkampfen (Austrija)
Izložbena prostorija za nekretnine, AT-Kitzbühel
Izložbena prostorija za nekretnine, AT-Kitzbühel
Mobilna cvećara „Netta“, HU-Nagykanizsa
Mobilna cvećara „Netta“, HU-Nagykanizsa
Pokretni ugostiteljski objekat sačinjen od skladišnog kontejnera, GB-Colchester
Pokretni ugostiteljski objekat sačinjen od skladišnog kontejnera, GB-Colchester
Prodajni salon automobila KFZ Warner, Möllersdorf (Austrija)
Prodajni salon automobila KFZ Warner, Möllersdorf (Austrija)
Izložbeni i prodajni prostori
Ostale reference

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Primedbe
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga prosledi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Više informacija o postupanju s Vašim ličnim podacima možete naći u našem Saopštenju o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam