Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kancelarijske, zajedničke i društvene prostorije

Zahvaljujući mobilnim prostornim rešenjima od CONTAINX-a za kratko vreme nastaju kancelarijske prostorije koje su individualno prilagođene Vašim potrebama. Uz fleksibilne sisteme panela možete na lak način i da proširujete kancelarije koje su konvencionalno izrađene. Vi određujete potrebnu osnovnu površinu i opremu, a mi Vam isporučujemo adekvatno prostorno rešenje.

Zajednički izrađujemo prava rešenja, kako bi se Vaši zaposlenici dobro osećali u kancelarijskim prostorijama. Samo 4 - 6 nedelja je potrebno od faze planiranja do montaže. Ukoliko su Vam kancelarijske prostorije potrebne u veoma kratkom roku, možemo da Vam pomognemo sa našom najamnom flotom širom Evrope od preko 30.000 najamnih kontejnera i da Vam isporučimo mobilne kancelarije u roku od svega nekoliko dana!

Vaše prednosti

  • Individualan raspored prostora
  • Različite dimenzije prostorija
  • U svako doba prilagodljiv i proširiv
  • Izuzetan faktor ugodnosti za Vaše osoblje
  • Prirodno osvetljenje putem različitih načina zastakljivanja
  • Kratki rokovi isporuke

Preuzimanje

Prelistavanje PDF Veličina
Prospekt za kancelarijske, sanitarne i WC kontejnere / kontejnerske sisteme 5,24 MB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protivpožarne komponente 1,67 MB
Fiksno ostakljenje 523 KB

Primer konfiguracije

Standardizovani prostorni moduli sa panelnim načinom gradnje mogu da se kombinuju po želji (i naknadno), tako da se stvaraju individualne kancelarijske prostorije različitih dimenzija. Kancelarijske, osoblje i socijalne prostorije mogu odlično da se proširuju uz dodatne prostorije za prijem klijenata, prostorijama za sastanke, prostorijama za održavanje prezentacija, prostorijama za obuka ili seminara. Pored sanitarnih prostorija (umivaonici, WC/pisoari, tuševi) i dela za presvlačenje možete Vašem osoblju da stavite na raspolaganje i prostoriju sa kuhinjom ili kantinom sa uključenim delom za ishranu.

Najmanja kancelarijska površina iznosi oko 15 m² i skoro da nema visinskog ograničenja. Sami odlučujete o rasporedu prostorija u kontejnerskom sistemu. O rasporedu pregradnih zidova i vrata, rasvete u prostorijama, načinu zastakljivanja, svetlu, sve do potrebnog broja utičnica.

Ovde možete da pogledate nekoliko primera za kancelarijske, zajedničke i društvene prostorije:

Odgovarajući proizvodi

Für Büro-, Mitarbeiter- und Sozialräume eignen sich unsere Bürocontainer ideal. Wir bieten diese in drei Varianten mit jeweils unzähligen Ausstattungsmöglichkeiten an:
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontajneri sa raznovrsnim mogućnostima opremanja za trenutnu primenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rešenja prilagođena potrebama invalida, sa svežom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekat.

Mogućnosti opremanja

Za kancelarijske, zajedničke i društvene prostorije postoje brojne mogućnosti opremanja. Atraktivan izgled, zajedno sa funkcionalnošću, može da se dobije npr., putem različitih načina zastakljivanja.

Najmodernije izolacione varijante, visokokvalitetne protivpožarne komponente i bezbednosni paketi u kombinaciji sa nekoliko grejnih i rashladnih sistema omogućavaju Vašem osoblju prvoklasne i sigurne uslove za rad. Ostale mogućnosti za opremanje koje možete da izaberete su npr., vrste podnih obloga, opcije za uštedu energije ili spoljašnje lakiranje kancelarijskog sistema.

Ovde možete da pogledate nekoliko mogućnosti za opremanje kancelarijskih, zajedničkih i društvenih prostorija:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Smeštaj za radnike "Transdanubia Kühllogistik", AT-Linz
Smeštaj za radnike "Transdanubia Kühllogistik", AT-Linz
Kancelarijska zgrada preduzeća "Schneck", AT-St.Georgen
Kancelarijska zgrada preduzeća "Schneck", AT-St.Georgen
Dvospratni kancelarijski sistem sa atikom, SE-Stockholm
Dvospratni kancelarijski sistem sa atikom, SE-Stockholm
Kancelarijski i stambeni sistem za zaposlena lica, SE-Stockholm
Kancelarijski i stambeni sistem za zaposlena lica, SE-Stockholm
Kancelarijski kompleks za elektranu, Newport, UK
Kancelarijski kompleks za elektranu, Newport, UK
Kancelarijske, zajedničke i društvene prostorije
Ostale reference

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Primedbe
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga prosledi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Više informacija o postupanju s Vašim ličnim podacima možete naći u našem Saopštenju o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam