Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Klupski lokali i kabine za presvlačenje

Možete koristiti klupske lokale i kabine za presvlačenje i kao privremena rešenja (npr. za specijalne manifestacije) i kao trajna rešenja. Razni nacionalni i internacionlni sportski klubovi (npr. fudbalski, hokejaški klubovi, klubovi za američki fudbal ili golf) koriste naša dobro osmišljena mobilna prostorna rešenja. Zahvaljujući velikom broju referetnih projekata, možemo Vam staviti na raspolaganju mnogobrojne primere u vezi planiranja. Zajedno možemo osmisliti specifične zahteve projekta za kontejnerski uređaj, pri čemu veoma vodimo računa o individualnom izgledu kluba npr. bojama kluba.

Možete više decenija koristiti veoma otporne i dugovečne proizvode nezavisno od sezone. Zahvaljujući mogućnostima potpunog zastakljenja i varijantama spoljnih obloga, možemo zajedno razviti ekstravagantna rešenja za Vašu klupsku prodavnicu. Prilagođeno Vašim željama i Vašem budžetu.

Vaše prednosti

  • Optimalna rešenja za svačiji budžet
  • Idealno kao trajno ili privremeno rešenje
  • Individualni imidž
  • Varijante potpunog zastakljenja
  • Specijalna prozorska rešenja za kase i kioske
  • Specijalne, veoma otporne i dugovečne varijante

Preuzimanje

Prelistavanje PDF Veličina
Prospekt za obdaništa, škole, manifestacije i klubove 3,41 MB
Prospekt za kancelarijske, sanitarne i WC kontejnere / kontejnerske sisteme 5,24 MB
Prospekt za skladišne i pomorske kontejnere 5,45 MB

Primer konfiguracije

Za realizaciju Vašeg klupskog lokala, prodavnice za fanove ili kabine za presvlačenje stoje Vam na raspolaganju i kancelarijski i stambeni kontejneri i sanitarni kontejneri. Možemo zajedno izraditi odgovarajuću veličinu klupskog lokala uključujući i sve neophodne prostorije. Tu spadaju npr. kantina, prostorije za konsultacije, boravišne prostorije i kabine za presvlačenje za domaću i gostujuću ekipu, a takođe i za sudije. Veliki sanitarni prostori bez barijera sa kabinama za tuširanje i prostorijama za presvlačenje omogućuju neophodne higijenske uslove posle svake utakmice.

Najmanji prodajni lokal ili kabina za presvlačenje iznosi otprilike 15 m2 i može beskrajno biti visoka.Vi lično odlučujete o izgledu prostora kontejnerskog sistema, rasporedu zidova i vrata, osvetljenju prostora, vrsti zastakljenja, svetlu pa čak i o neophodnom broju utičnica.

Modularna prostorna rešenja mogu se koristiti i kao kabine za komentatore, sudije ili televizijske stanice. Takođe i VIP lože sa atraktivnim terasama mogu nastati od naših kontejnera.

Ovde možete videti nekoliko primera (konfiguracija) za klupske lokale, kabine za presvlačenje i VIP lože.

Odgovarajući proizvodi

Kako bi obezbedili Vaše individualne klupske smeštajeve stoje Vam na raspolaganju naši kancelarijski kao i sanirarni kontejneri koji se fleksibilno mogu kombinovati i prilagoditi Vašim individualnim zahtevima.
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontajneri sa raznovrsnim mogućnostima opremanja za trenutnu primenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rešenja prilagođena potrebama invalida, sa svežom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekat.

Mogućnosti opremanja

Tokom poslednjih decenija smo uspeli da izradimo brojne, različite koncepcije sa nacionalnim i međunarodnim federacijama. Pri tome se ogromna pažnja posvećuje individualnom imidžu (npr. klubske boje i logo kluba). Zahvaljujući našim mogućnostima kompletnog ostakljenja i postavljanja spoljašnje oplate pomoću partnerskog preduzeća nastaju ekstravagantne mogućnosti za vaše klubske prodavnice, u zavisnosti od želja i budžeta.

Za kase i kioske kluba razvili smo specijalne šalterske prozore koji omogućuju bezbedni i brzi rad Vašeg osoblja. Klupski lokali od kontejnera može ispuniti sve Vaše građevinsko-tehničke zahteve i propise (npr. protivpožarna zaštita).

Zahvaljujući ovim visoko kvalitetnim varijantama opreme mogu se minimalizovati radni troškovi kontejnerskog sistema. Tako možete izabrati jedan od mnogih visoko kvalitetnih materijala za izolaciju. Za mobilni smeštaj stoje takođe na raspolaganju najrazličitiji grejni sistemi i mogućnosti klimatizacije. To sve omogućuje dobar osećaj udobnosti kod svih osoba.

Ovde možete videti nekoliko primera (konfiguracija) za klupske lokale, kabine za presvlačenje i VIP lože.

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Smeštaj za članove fudbalskog kluba „FC Oberndorf“, AT-Oberndorf u Tirolu
Smeštaj za članove fudbalskog kluba „FC Oberndorf“, AT-Oberndorf u Tirolu
Klubske prostorije, AT-Schwarzach
Klubske prostorije, AT-Schwarzach
Klupski lokali i kabine za presvlačenje
Ostale reference

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Primedbe
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga prosledi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Više informacija o postupanju s Vašim ličnim podacima možete naći u našem Saopštenju o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam