Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Skladišni kontejner

Ukoliko su Vam potrebne privremene ili trajne opcije za skladištenje Vaših proizvoda možemo trenutno da Vam pomognemo sa našim kontejnerima za skladištenje i odlaganje materijala. Skladišni kontejneri Vam stoje na raspolaganju u najrazličitijim veličinama i bojama, sa mnogim praktičnim vrstama opreme i bezbendosnim paketima.

Skladišne prostorije mogu da se koriste u privatne svrhe, za odlaganje materijala, ali i u poslovne svrhe, u vidu samostalnih skladišta. Skladišni kontejneri su fosfatirani cinkom i praškasto su lakirani metodom KTL (grundiranje kataforeznim lakiranjem). Usled toga skladišne prostorije odolevaju čak i u najtežim okolnostima na gradilištima u vidu savršenih samostalnih skladišta, ili kao mobilne radionice. Zahvaljujući uvođenju "set-isporuke" moguće je slagati i do 5 kontejnera jedan na drugi i transportovati ih. Ukoliko su Vam skladišne prostorije potrebne u veoma kratkom roku, možemo da Vam pomognemo sa našom najamnom flotom širom Evrope od preko 30.000 prostornih modula i dobijate ih u roku od svega nekoliko dana!

Vaše prednosti

  • Izuzetno kvalitetno lakiranje putem KTL-grundiranja i praškastog lakiranja
  • Rukovanje dizalicom i viljuškarom
  • Elektro-oprema i bezbednosni paket
  • Pocinkovane cijevi za zaključavanje
  • Izuzetno kvalitetan pod od šperploče, 21 mm, sa obostranim premazom smole
  • Kontrolisani kvalitet proizvoda

Preuzimanje

Prelistavanje PDF Veličina
Prospekt za skladišne i pomorske kontejnere 5,45 MB
4,13 MB
Zaštita od provale 226 KB
Regalni sistemi za skladišne kontejnere 633 KB
Boja 698 KB
Skladišni kontejner sa nalepnicama 1,94 MB
Elektro oprema 408 KB
Skladišni kontejner sa prozorom i ulaznim vratima 389 KB
Bezbednostni paket 408 KB

Primer konfiguracije

U zavisnosti od potreba možete za svoje skladišne prostorije da planirate dupla krilna vrata s pocinkovanim zasunima kao i dodatna ulazna vrata. Kod kontejnera za radionice i odlaganje materijala možete opciono da poručite čak i prozore, priključak na električnu mrežu, svetla, rešetku za ventilaciju ili pregradnu rešetku.

Najmanji skladišni kontejner ima površinu od oko 4 m² pa sve do 15 m². Kod skladišnog kontejnera sami odlučujete o veličini prostora za skladištenje, boji, količini i rasporedu prozora i vrata, električnoj opremi, broju utičnica, osvetljavanju prostorije, i sve do potrebnog bezbednosnog paketa.

Ovde možete da pogledate nekoliko konfiguracionih primera za skladišne kontejnere i kontejnere za odlaganje materijala:

Odgovarajući proizvodi

Naši skladišni kontejneri su idealni za korišćenje u vidu skladišnih prostora i kao samostalna skladišta. Mogu da se kupe ili iznajme u svim dimenzijama, bojama uz raznovrsne mogućnosti opremanja:
Skladišni kontejner

Skladišni kontejner sa brojnim mogućnostima opremanja za Vašu trenutnu primenu.

Kontejner za najam

Skladišni kontejneri koji su odmah na raspolaganju za najamni period po Vašoj želji.

Mogućnosti opremanja

Postoje brojne mogućnosti kod opremanja skladišnih kontejnera i kontejnera za odlaganje materijala. U to spadaju i idealan bezbednosni paket sa protivprovalnom zaštitom (moguća je i naknadna ugradnja) i unutrašnja sigurnosna brava/zaštita od provale polugom, čelična spoljašnja vrata kao i rešetke za prozore i vrata. Pored toga je moguća i standardna elektro oprema. Ona uključuje upuštene CEE priključke, fluo svetiljke sa specijalnim prekidačem za vlažne prostorije i razvodnu kutiju sa integrisanim utičnicama.

Uz to možete da odlučite i da li su Vam potrebni prozori i vrata, i da li Vam je potreban dobro osmišljen sistem polica za Vaš skladišni kontejner. Prema CTX-RAL karti možete da odredite svoju ličnu spoljašnju boju. Na Vaš skladišni kontejner možemo na dugotrajnu spoljašnju foliju, otpornu na UV zračenje, da Vam postavimo i logo znak preduzeća. To doprinosi visokom nivou prepoznatljivosti vaših skladišnih prostora i samostalnih skladišta.

Ovde možete da pogledate nekoliko mogućnosti za opremanje skladišnih kontejnera i kontejnera za odlaganje materijala:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Self Storage Anlage „Blau-Weiß“ der Fa. Hesoun, AT-Brunn am Gebirge
Sistem samostalnih skladišta, Brunn am Gebirge (Austrija)
Pokretni ugostiteljski objekat sačinjen od skladišnog kontejnera, GB-Colchester
Pokretni ugostiteljski objekat sačinjen od skladišnog kontejnera, GB-Colchester
Skladišni kontejneri kao "box za samostalno snabdevanje" od „OffGridBox“, IT-Arezzo
Skladišni kontejneri kao "box za samostalno snabdevanje" od „OffGridBox“, IT-Arezzo
Mobilni video nadzor u jednom skladišnom kontejneru, DE-Weinsheim
Mobilni video nadzor u jednom skladišnom kontejneru, DE-Weinsheim
Depo za samostalno skladištenje, AT-Beč
Depo za samostalno skladištenje, AT-Beč
Kontejneri za skladištenje i odlaganje materijala
Ostale reference

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Primedbe
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga prosledi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Više informacija o postupanju s Vašim ličnim podacima možete naći u našem Saopštenju o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam