Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Primena za pomoć u slučaju prirodnih nepogoda i katastrofa

Lekari bez granica, Crveni Krst i druge nevladine organizacije oslanjaju se na proveren kvalitet naših kancelarijskih i stambenih kontejnera i to u najudaljenijim regionima kao npr. Haiti, Pakistan ili jogoistočna Azija.

Kod prirodnih nepogoda i humanitarnih katastrofa važan je svaki sat. Upravo zato činimo sve što je u našoj moći kako bismo Vam na najbrži način pomogli, npr. kod koncepta za mobilnu bolnicu. Naša pomoć se prostire od planiranja preko transporta, montaže od strane vlastite ekipe pa do demontaže prostornih rešenja koja su specifična za svakog klijenta. Prilikom instaliranja mobilnih interventnih centrala za žrtve i lica koja pružaju pomoć možemo se osvrnuti na višedecenijsko iskustvo u zemlji i inostranstvu.

Zahvaljujući više od 30.000 prostornih modula za iznajmljivanje po celoj Evropi i uskoj saradnji sa pouzdanim partnerima (kao npr. LKW WALTER) dobićete brzu pomoć. Isporuka CONTAINEX prostornih sistema u Transpack-izvedbi omogućava uštedu prostora i ekonomičan prevoz, npr. kod transporta avionom ili brodom, u pomorskom kontejneru. S ovim štedljivim sistemom možete kamionom transportovati do deset 20‘ kancelarijskih i stambenih kontejnera zajedno sa zidnim elementima. Kada postoje projekti na više kontinenata, možemo poslati avionom ili brodom specijalne kontejnere (transpack-container) sigurno upakovane u pomorske kontejnere.

Vaše prednosti

  • Brza i jednostavna montaža od strane radnika na licu mesta
  • Izuzetna fleksibilnost zahvaljujući zamenjivim zidnim elementima
  • Visoko kvalitetna izolacija za tople i hladne klimatske zone
  • Jednostavan transport i ponovna montaža na drugim lokacijama
  • Odmah na raspolaganju
  • Višedecenijsko iskustvo

Preuzimanje

Prelistavanje PDF Veličina
Prospekti za kampove, smeštaj, društvene prostorije i građevinske kancelarije 3,63 MB
Prospekt za kancelarijske, sanitarne i WC kontejnere / kontejnerske sisteme 5,24 MB
Prospekt za skladišne i pomorske kontejnere 5,45 MB

Primer konfiguracije

U zavisnosti od vrste katastrofe možemo Vam biti od pomoći zahvaljujući predefinisanim primerima planiranja, zbog čega se može uštedeti dragoceno vreme.

Naše proizvode naručuje i UN (Ujedinjene Nacije), čime pružamo značajan doprinos obezbeđenju mira u mnogim zemljama. Prostorne mogućnosti od mobilnih bolnica, prostorija za pregled i lečenje, apoteka pa do spavaonica za žrtve i medicinsko osoblje. Druge namene su npr. kontrola ulaza, bezbednosna brana ili stambeni prostor za vojnike, teretane u skladu sa domaćim standardima. Brzo stavljanje na raspolaganje prostornih rešenja se odnosi na sanitarne jedinice bez barijera sa svežom vodom i mogućnosti skladištenja za alat i materijal.

Nastali sistemi mogu da se proširuju po potrebi i da se ponovo koriste u raznovrsne svrhe. Pustite da Vas inspirišu naši primeri sa konfiguracijama i lično se uverite u fleksibilnost naših prostornih modula.

Ovde možete videti neke primere sa konfiguracijama u okviru pružanja humanitarne pomoći:

Odgovarajući proizvodi

Naši kancelarijski i stambeni kontejneri su podesni za pružanje humanitarnu pomoć. Zajedno sa sanitarnim kontejnerima i raznim mogućnostima opreme mi možemo ispuniti sve Vaše individualne zahteve na najbolji mogući način.
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontajneri sa raznovrsnim mogućnostima opremanja za trenutnu primenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rešenja prilagođena potrebama invalida, sa svežom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekat.

Mogućnosti opremanja

Zahvaljujući našim fleksibilnim i lako zamenjivim zidnim elementima, i brzoj raspoloživosti i isporuci svih potrebnih rezervnih delova, moguće je brzo i jednostavno naknadno preurediti prostoriju.

Mobilni prostorni sistemi za pružanje humanitarne pomoći imaju najmoderniju izolaciju i uređaje za grejanje i klima uređaje kao i mnogobrojnu dodatnu opremu. Tu spadaju specijalne kuhinje, vešarnice i toaleti, a takođe i uređaje za osvetljenje prostorija, akustične plafone, trostruko staklo i bezbednosne pakete.
Zahvaljujući našoj opremi nastaju dobro osmišljeni delovi kampa koji omogućuju najbolju udobnost za žrtve i lica koja pružaju pomoć.

Ovde možete videti neke mogućnosti opremanja u okviru pružanja humanitarne pomoći:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Lekari bez granica, Pakistan
Lekari bez granica, Pakistan
Katastrofalna poplava u Aziji
Katastrofalna poplava u Aziji
Humanitarna akcija
Ostale reference

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Primedbe
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga prosledi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Više informacija o postupanju s Vašim ličnim podacima možete naći u našem Saopštenju o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam