Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Sanitarne i WC-prostorije

Naši sanitarni prostori i toaleti Vam nude maksimalnu čistoću. Dobićete za Vaš projekat jednostavna i nekomplikovana individualna rešenja u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujući priključcima za vodu koji su smešteni u zidu možete imati stalni dostup svežoj vodi u sanitarnim prostorijama. Zbog toga nije potrebno korišćenje hemikalija. Sanitarni moduli mogu se koristiti kao toaleti ili sanitarni sistemi za više osoba. Premo tome, u sanitarnim delovima se pored toaleta, pisoara i lavaboa za pranje ruku sa funkcijama koje štede energiju nalaze i tuševi sa bojlerima za toplu vodu, podne obloge otporne na habanje, čvrsta metalna ogledala, posude sa sapunom itd. U slučaju potrebe možete lično izraditi sanitarni prostor.

Vaše prednosti

  • Individualan raspored prostora
  • Veoma dobar osećaj
  • Opcije za uštedu električne energije
  • Različita oprema
  • Kratki rokovi isporuke
  • Mogu se odmah koristiti

Preuzimanje

Prelistavanje PDF Veličina
Prospekt za kancelarijske, sanitarne i WC kontejnere / kontejnerske sisteme 5,24 MB
Prospekt kontejnera za najam 4,13 MB
Komponente koje štede električnu energiju 363 KB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB

Primer konfiguracije

U zavisnosti od posla imate mogućnost da individualno planirate Vaš sanitetski prostor. Sve jedno da li se radi o toaletu u vrtu u predgrađu ili o celom sanitarnom sistemu za neku muzičku manifestaciju, mi imamo pravo rešenje za Vas i možemo se osloniti na dugogodišnje iskustvo.

Najmanji sanitarni prostori imaju otprilike 2 m2 i skoro da su beskonačno visoki. Vi lično odlučujete o broju toaleta, tuševa, vrsti podne obloge, izgledu sanitarnog dela, rasporedu pregrada i vrata, pa čak i o neophodnom broju utičnica.


Ovde možete videti nekoliko primera konfiguracije sanitarnih i WC prostorija:

Odgovarajući proizvodi

Za sanitarne prostorije su veoma podesni naši sanitarni kontejneri. Možemo ih ponuditi zajedno sa kancelarijskim i stambenim kontejnerom i mnogobrojnom opremom.
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontajneri sa raznovrsnim mogućnostima opremanja za trenutnu primenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rešenja prilagođena potrebama invalida, sa svežom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekat.

Mogućnosti opremanja

U cilju bolje zaštite životne sredine, koriste se osim ekološke produkcije i mere za uštedu energije. U njih se ubrajaju npr. visoko kvalitetna izolacija, štedljivo sanduče za vodu ili armatura stop & go.

Možete takođe iznajmiti različite sanitarne i WC kontejnere i dozvoliti da Vam ih dostave na licu mesta tako da ih odmah možete koristiti bez ograničenja. Naše profesionalni menadžment rezervnim delovima garantuje isporuku dodatne opreme i rezervnih delova u kratkom roku, i njihovu dugogodišnju raspoloživost. Na taj način se omogućuje zamena delova koji se brzo habaju ili adaptacija postojećeg sanitarnog sistema i u narednim decenijama.

Ovde možete videti nekoliko mogućnosti u vezi sa opremom za sanitarne i WC prostorije:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Kontejneri za najam za Finalu Lige Šampiona 2016, IT-Milano
Kontejneri za najam za Finalu Lige Šampiona 2016, IT-Milano
Sanitarni kontejner omladinski kamp u Marijacelu (Austrija)
Sanitarni kontejner omladinski kamp u Marijacelu (Austrija)
Pfadfinderlager urSPRUNG 2010, AT-Laxenburg
Izviđački kamp "urSPRUNG" 2010 u Laksenburgu (Austrija)
Kamp za navijače na Evropskom fudbalskom prvenstvu, sajamska hala, AT-Beč
Kamp navijača na evropskom prvenstvu izložbena gala u Beču (Austrija)
"World Sailing Games", AT-Nojzidler jezero
"World Sailing Games", AT-Nojzidler jezero
Sanitarne prostorije
Ostale reference

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Primedbe
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga prosledi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Više informacija o postupanju s Vašim ličnim podacima možete naći u našem Saopštenju o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam