Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kancelarijski kontejner - CTX-BASIC Line

Mobilna prostorna rešenja sa optimalnom opremom

Pored našeg dokazanog programa proizvoda sada vam svoje kancelarijske kontejnere od 20‘ nudimo i u novoj liniji CTX-BASIC Line. Idealni prodor u modularni način gradnje.
Profitirajte od stalnog razvoja naših proizvoda. Na osnovu optimalne opreme i, zahvaljujući tome, pospešenim mogućnostima transporta možemo da Vam ponudimo novi kancelarijski kontejner CTX-BASIC Line. Dobijate provereni CONTAINEX kvalitet po nenadmašnim cenama.

Vaše prednosti

 • Provereni CONTAINEX kvalitet
 • CE oznaka i GL sertifikat
 • Povoljnije cene zahvaljujući optimalnoj opremi
 • Odmah na raspolaganju, zahvaljujući pripremnoj proizvodnji
 • Elektrika na panelu
 • Povoljnije cene usled optimalizacije transportnih troškova
 • PDF
  Veličina
 • Informativni letak CTX-BASIC Line
  1,69 MB

Dodatna proizvodna linija

Zahvaljujući cenovnoj prednosti CTX-BASIC Line predstavlja idealni prodor u mobilna prostorna rešenja. Pritom ne morate da se odreknete uobičajenog kvaliteta proizvoda od CONTAINEX-a. Unapred definisana oprema s ugrađenom elektrikom u kombinaciji sa pripremnom proizvodnjom Vam pružaju izuzetno povoljne cene. I transportni troškovi (12 kom./kamionu) su mogli da se svedu na minimum. Jednostavna montaža garantuje brzo postavljanje na licu mesta, što Vam štedi vreme i novac.

Raspoložive dimenzije

CTX-Basic Line se nudi isključivo kao kancelarijski kontejner od 20' i može da se isporuči kompletno sastavljen, ali i u obliku Transpack kontejnera (kancelarijski kontejner u paketu). Ova specijalna linija poseduje CONTAINEX sertifikat sa optimalnom opremom, elektrikom kao i prozorskim i vratnim panelima. CTX-BASIC Line nije kompatibilan sa kancelarijskim i stambenim kontejnerima linije CTX-CLASSIC Line.
Kancelarijski kontejner - CTX-BASIC Line
Kancelarijski kontejner 20' 6 m x 2,4 m x 2,6 m

Oblasti primene & svrha upotrebe

Kancelarijski kontejner CTX BASIC Line je kao „mono blok“ izuzetno pogodan za svako gradilište, kao privremeni boravišni prostor ili za proširenje kancelarijskog prostora.
Kancelarijske, zajedničke i društvene prostorije
Kancelarijske, zajedničke i društvene prostorije
Gradilišta
Gradilišta
Klupski lokali i kabine za presvlačenje
Klupski lokali i kabine za presvlačenje

Sistem panela

Fleksibilni sistem panel ploča naše nove proizvodne linije CTX BASIC Line Vam pruža mogućnost da sami kreirate raspored vrata i prozora. Naknadne adaptacije, pa čak i promena lokacije celog kontejnera su mogući zahvaljujući našem sistemu panel ploča. Pogledajte ovde kako jednostavno funkcioniše zamena panela:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.
Nova proizvodna linija CTX-BASIC Line nudi standardizovanu opremu. Tako da, npr., kancelarijski kontejner od 20' standardno raspolaže sa po jednim panelom za prozore, vrata i elektriku kao i sa fluo svetiljkom. Međutim, zahvaljujući fleksibilnom sistemu panel ploča možete individualno da kreirate raspored vrata i prozora. Spoljašnji lak je u dve boje: okvir RAL9002 sivo-bele boje i paneli 7035 svetlo sive boje. Unutrašnji dekor je bele boje.

Dimenzije (mm) i težina (kg):

  Kancelarijski kontejner - CTX-BASIC Line
   Kancelarijski kontejner 20'
  Spoljašnje Unutra
Dužina 6.055 mm 5.915 mm
Širina 2.435 mm 2.295 mm
Visina (montiran) 2.591 mm* 2.340 mm**
Visina (Paket)  648 mm
Težina (montiran)
od 1.630 kg
Težina (Paket) od 1.690 kg
* može se isporučiti i sa spoljašnjom visinom od 2.800 mm, 2.960 mm / sa unutrašnjom visinom prostorije od 2.540 mm, 2.700 mm ** u zavisnosti od opreme
2.989
* može se isporučiti i sa spoljašnjom visinom od 2.800 mm, 2.960 mm / sa unutrašnjom visinom prostorije od 2.540 mm, 2.700 mm ** u zavisnosti od opreme

Termoizolacija

Idealna termoizolacija Vašeg kancelarijskog kontejnera CTX-BASIC Line se sastoji od MW (mineralne vune) i PU (poliuretana).

Tehnički opis

Ostale tehničke informacije o kancelarijskim kontejnerima CTX-BASIC Line možete pronaći u tehničkom opisu.
 • PDF
  Veličina
 • Tehnički opis
  410 KB

Proizvodnja

GREEN technology
Proizvodnja kontejnera je u skladu sa strogim ekološkim i kvalitetativnim standardima „CONTAINEX GREEN technology“. One se primenjuju počev od kupovine materijala sve do isporuke kontejnera. Zahvaljujući 6 vlastitih, evropskih proizvodnih pogona možemo da garantujemo najbolji kvalitet i trenutnu raspoloživost kancelarijskih i stambenih kontejnera, kao i svih ostalih vrsti kontejnera. Profesionalni menadžment za rezervne delove obezbeđuje dugogodišnju isporuku opreme i rezervnih delova u najkraćem roku. Zamena pohabanih delova ili adaptacija nekog postojećeg kancelarijskog kontejnerskog sistema je time zagarantovana i za sledećih nekoliko decenija.

Transpack kontejner

CONTAINEX je, radi optimalizacije transportnih troškova, razvio "kancelarijski kontejner u paketu". Takozvani "Transpack Container" upakovan je u vidu paketa i postavlja se tek na željenoj destinaciji. U jedan kamion može da se utovari i do 12 kontejnera.
 • Kancelarijski kontejneri se po povoljnoj ceni mogu isporučiti kao Transpack kontejneri koji se ne montiraju u fabrici.
 • U jedan kamion može da se utovari i do 12 kontejnera.
 • Manji troškovi u odnosu na standardne kontejnere zbog samostalne montaže
 • Jednostavna i brza montaža sa standardnim alatima

Imate li još pitanja?
Naši stručnjaci za kontejnere Vam rado stoje na raspolaganju!

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema. Obezbedite sebi još danas neobavezujuću ponudu
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja