Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kancelarijski kontejner - CONTAINEX BASIC Line

Mobilna prostorna rešenja sa optimalnom opremom

Pored našeg dokazanog programa proizvoda sada vam svoje kancelarijske kontejnere od 20‘ nudimo i u novoj liniji CONTAINEX BASIC Line. Idealni prodor u modularni način gradnje.
Profitirajte od stalnog razvoja naših proizvoda. Na osnovu optimalne opreme i, zahvaljujući tome, pospešenim mogućnostima transporta možemo da Vam ponudimo novi kancelarijski kontejner CONTAINEX BASIC Line. Dobijate provereni CONTAINEX kvalitet po nenadmašnim cenama.

Vaše prednosti

  • Provereni CONTAINEX kvalitet
  • CE oznaka i GL sertifikat
  • Povoljnije cene zahvaljujući optimalnoj opremi
  • Odmah na raspolaganju, zahvaljujući pripremnoj proizvodnji
  • Elektrika na panelu
  • Povoljnije cene usled optimalizacije transportnih troškova
PDF Veličina
Informativni letak CONTAINEX BASIC Line 1,69 MB

Dodatna proizvodna linija

Zahvaljujući cenovnoj prednosti CONTAINEX BASIC Line predstavlja idealni prodor u mobilna prostorna rešenja. Pritom ne morate da se odreknete uobičajenog kvaliteta proizvoda od CONTAINEX-a. Unapred definisana oprema s ugrađenom elektrikom u kombinaciji sa pripremnom proizvodnjom Vam pružaju izuzetno povoljne cene. I transportni troškovi (12 kom./kamionu) su mogli da se svedu na minimum. Jednostavna montaža garantuje brzo postavljanje na licu mesta, što Vam štedi vreme i novac.

Raspoložive dimenzije

CONTAINEX BASIC Line se nudi isključivo kao kancelarijski kontejner od 20' i može da se isporuči kompletno sastavljen, ali i u obliku Transpack kontejnera (kancelarijski kontejner u paketu). Ova specijalna linija poseduje CONTAINEX sertifikat sa optimalnom opremom, elektrikom kao i prozorskim i vratnim panelima. CONTAINEX BASIC Line nije kompatibilan sa kancelarijskim i stambenim kontejnerima linije CONTAINEX CLASSIC Line.
Kancelarijski kontejner - CONTAINEX BASIC Line
Kancelarijski kontejner 20' 6,055 m x 2,435 m x 2,591 m

Oblasti primene & svrha upotrebe

Kancelarijski kontejner CONTAINEX BASIC Line je kao „mono blok“ izuzetno pogodan za svako gradilište, kao privremeni boravišni prostor ili za proširenje kancelarijskog prostora.
Kancelarijske, zajedničke i društvene prostorije
Kancelarijske, zajedničke i društvene prostorije
Gradilišta
Gradilišta
Klupski lokali i kabine za presvlačenje
Klupski lokali i kabine za presvlačenje

Sistem panela

Fleksibilni sistem panel ploča naše nove proizvodne linije CONTAINEX BASIC Line Vam pruža mogućnost da sami kreirate raspored vrata i prozora. Naknadne adaptacije, pa čak i promena lokacije celog kontejnera su mogući zahvaljujući našem sistemu panel ploča. Pogledajte ovde kako jednostavno funkcioniše zamena panela:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.
Nova proizvodna linija CONTAINEX BASIC Line nudi standardizovanu opremu. Tako da, npr., kancelarijski kontejner od 20' standardno raspolaže sa po jednim panelom za prozore, vrata i elektriku kao i sa fluo svetiljkom. Međutim, zahvaljujući fleksibilnom sistemu panel ploča možete individualno da kreirate raspored vrata i prozora. Spoljašnji lak je u dve boje: okvir RAL9002 sivo-bele boje i paneli 7035 svetlo sive boje. Unutrašnji dekor je bele boje.

Dimenzije (mm) i težina (kg):

  Kancelarijski kontejner - CONTAINEX BASIC Line
   Kancelarijski kontejner 20'
  Spoljašnje Unutra
Dužina 6.055 mm 5.915 mm
Širina 2.435 mm 2.295 mm
Visina (montiran) 2.591 mm* 2.340 mm**
Visina (Paket)  648 mm
Težina (montiran)
od 1.630 kg
Težina (Paket) od 1.690 kg
* može se isporučiti i sa spoljašnjom visinom od 2.800 mm, 2.960 mm / sa unutrašnjom visinom prostorije od 2.540 mm, 2.700 mm ** u zavisnosti od opreme
2.989
* može se isporučiti i sa spoljašnjom visinom od 2.800 mm, 2.960 mm / sa unutrašnjom visinom prostorije od 2.540 mm, 2.700 mm ** u zavisnosti od opreme

Termoizolacija

Idealna termoizolacija Vašeg kancelarijskog kontejnera CONTAINEX BASIC Line se sastoji od MW (mineralne vune) i PU (poliuretana).

Tehnički opis

Ostale tehničke informacije o kancelarijskim kontejnerima CONTAINEX BASIC Line možete pronaći u tehničkom opisu.
PDF Veličina
Tehnički opis 410 KB

Proizvodnja

GREEN technology
Proizvodnja kontejnera je u skladu sa strogim ekološkim i kvalitetativnim standardima „CONTAINEX GREEN technology“. One se primenjuju počev od kupovine materijala sve do isporuke kontejnera. Zahvaljujući 6 vlastitih, evropskih proizvodnih pogona možemo da garantujemo najbolji kvalitet i trenutnu raspoloživost kancelarijskih i stambenih kontejnera, kao i svih ostalih vrsti kontejnera. Profesionalni menadžment za rezervne delove obezbeđuje dugogodišnju isporuku opreme i rezervnih delova u najkraćem roku. Zamena pohabanih delova ili adaptacija nekog postojećeg kancelarijskog kontejnerskog sistema je time zagarantovana i za sledećih nekoliko decenija.

Transpack kontejner

CONTAINEX je, radi optimalizacije transportnih troškova, razvio "kancelarijski kontejner u paketu". Takozvani "Transpack Container" upakovan je u vidu paketa i postavlja se tek na željenoj destinaciji. U jedan kamion može da se utovari i do 12 kontejnera.
  • Kancelarijski kontejneri se po povoljnoj ceni mogu isporučiti kao Transpack kontejneri koji se ne montiraju u fabrici.
  • U jedan kamion može da se utovari i do 12 kontejnera.
  • Manji troškovi u odnosu na standardne kontejnere zbog samostalne montaže
  • Jednostavna i brza montaža sa standardnim alatima

Imate li još pitanja?
Naši stručnjaci za kontejnere Vam rado stoje na raspolaganju!

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema. Obezbedite sebi još danas neobavezujuću ponudu
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam