Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kontejneri iznajmljivanje po celoj Evropi pomoću RENT A BLUE BOX

Brzo, fleksibilno i pouzdano.

CONTAINEX je pre više od 25 godina pokrenuo inicijativu RENT A BLUE BOX. Pod tim sloganom vrši se ponuda i prodaja kontejnera za iznajmljivanje po celoj Evropi, direktno ili preko odabranih trgovačkih partnera. Na izbor su kancelarijski, sanitarni ili skladišni kontejneri.

  • CONTAINEX direktno iznajmljivanje: preko 30.000 jedinica
  • Iznajmljivanje preko trgovačkih partnera: preko 90.000 jedinica

Vaš kontejnerski sistem za iznajmljivanje je isplaniran brzo i individualno.

CONTAINEX raspolaže flotom za iznajmljivanje od preko 120.000 jedinica na više od 250 depoa po celoj Evropi zavaljujući mreži u kojoj se nalaze svi evropski trgovački partneri. Na taj način mogu da se brzo stave na raspolaganju po celoj Evropi. U zavisnosti od potrebe kontejneri za iznajmljivanje mogu da se iznajmljuju na dnevnoj, nedeljnoj, mesečnoj ili godišnjoj bazi.
Kontejner-terase - RENT A BLUE BOX
Kontejner-terase - RENT A BLUE BOX
Školski uređaj - RENT A BLUE BOX
Školski uređaj - RENT A BLUE BOX
Skladišni kontejner - RENT A BLUE BOX
Skladišni kontejner - RENT A BLUE BOX
Građevinski kancelarijski uređaj - RENT A BLUE BOX
Građevinski kancelarijski uređaj - RENT A BLUE BOX

Brzo i jednostavno ste opremili udobno radno mesto za Vaše radnike. Zahvaljujući kompetentnim projektnim menadžerima doći ćete do Vašeg mobilnog prostornog rešenja: To se prostire od planiranja preko isporuke do srtučne montaže od strane sertifikovanih partnera.

Pošaljite nam neobavezujući upit kako bi dobili dalje informacije u vezi sa kontejnerima za iznajmljivanje i uslovima iznajmljivanja.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam