Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Pomorski kontejner

Prostor za skladištenje i transport!

Da li Vam je neophodan prostor za skladištenje ili transport? Onda možete rešiti problem pomorskim kontejnerom firme CONTAINEX!
Pomorski kontejneri (koji se takođe nazivaju ISO kontejneri) mogu se naći u Evropi u raznim veličinama i sledećim modelima Dry-Van (DV), High Cube (HC) i Side Door (SD). Druge varijante su npr. Insulated (IN), Referrer (RF), Double Door (DD), Open Top (OT), Flat Rack (FF) i slično. Možete koristiti pomorske kontejnere kao fleksibilan skladištni prostor (npr. skladištni prostor na iznajmljivanje).

Vaše prednosti

  • Isporučuje se odmah
  • CSC plaketa
  • 28 mm laminatni pod
  • Pod od bambusa sa slojem protiv klizanja
  • Kovane i pocinkovane brave za vrata
  • Protivprovalna zaštita zahvaljujući serijskom Lock-modulu
  • Sertificirano od strane Bureau Veritas
  • Limovi od Corten čelika (antikorozioni)
Prelistavanje PDF Veličina
Prospekt za skladišne i pomorske kontejnere 5,45 MB
Tehnički opis 222 KB

Raspoložive dimenzije

Naši pomorski kontejneri mogu se dobiti u 4 različite veličine kao modeli Drz-Van i High Cube.
  Pomorski kontejner 20' DV Pomorski kontejner 20' HC
   Pomorski kontejner 20' DV  Pomorski kontejner 20' HC
  Spoljašnje Unutra Spoljašnje Unutra
Dužina 6.058 mm 5.898 mm 6.058 mm 5.898 mm
Širina 2.438 mm 2.350 mm 2.438 mm 2.350 mm
Visina  2.591 mm 2.390 mm 2.896 mm 2.680 mm
Težina*  
2.050 kg
2.100 kg
     
  Pomorski kontejner 40' HC Pomorski kontejner 40' DV
  Pomorski kontejner 40' DV  Pomorski kontejner 40' HC
   Spoljašnje Unutra   Spoljašnje Unutra 
Dužina 12.192 mm 12.032 mm 12.192 mm 12.032 mm 
Širina 2.438 mm 2.350 mm 2.438 mm 2.350 mm
Visina  2.591 mm 2.385 mm 2.896 mm 2.680 mm
Težina*  3.500 kg 3.700 kg
* u zavisnosti od opreme
2.989
* može se isporučiti i sa spoljašnjom visinom od 2.800 mm, 2.960 mm / sa unutrašnjom visinom prostorije od 2.540 mm, 2.700 mm ** u zavisnosti od opreme

Oblasti primene & svrha upotrebe

Sve jedno da li koristite naše pomorske kontejnere kao skladištni prostor za Vaše preduzeće, manifestacije kao poslovni skladištni prostor na iznajmljivanje ili kao transportni kontejner za robu, vaši zahtevi će biti ispunjeni na najbolji mogući način.
Kontejneri za skladištenje i odlaganje materijala
Kontejneri za skladištenje i odlaganje materijala
Manifestacije
Manifestacije

Pomorski kontejner polovni

Ovi polovni brodski kontejneri su označeni kao skladišni ili transportni kontejneri. Naši polovni pomorski kontejneri stoje odmah na raspolaganju u mnogim depoima po celoj Evropi. Dodatno uz najčešće korišćene 20' und 40' kontejnere možemo Vam ponuditi i modele kontejnera "Open Top", "High Cube", "Double Door" und "Side Door".

 

Polovne kontejnere možete koristiti na univerzalan način (npr. kao skladište za gume i materijal ili kao transportne posude) jer oni nude optimalna rešenja za Vaše probleme u vezi skladištenja ili transporta. Naravno da naši pomorski kontejneri koji se koriste za transport imaju važeću CSC plaketu. Svi navedeni modeli kontejnera imaju na uskoj strani dupla dvokrilna vrata koja se skroz mogu otvoriti.

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Imate li još pitanja?
Naši stručnjaci za kontejnere Vam rado stoje na raspolaganju!

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema. Obezbedite sebi još danas neobavezujuću ponudu
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam