Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Sanitarni kompleks za kamping, FI-Turku

Sanitarni prostor sa spoljnom oblogom i krovnom konstrukcijom, Finska

CONTAINEX-prostorna rešenja koji se sastoje iz 5 jedinica, sa oko 65 m² korisnog prostora, nude u kampingu komforne društvene prostorije.Jedinica raspolaže sa dodatnom drvenom pristupnom koja posetiocima omogućava neometan pristup do WC-a i kupatila.

Pored toga se u kontejnerskom kompleks nalaze još i nekoliko svlačionica kao i jedan sto za previjanje beba Drvena spoljašnja obloga i tipičan skandinavski krov izrađeni su od strane montažnog partnera. Prostorno rešenje se savršeno uklapa u okolinu.

Praktično sanitarno rešenje u pravom stilu za svaki kamping.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam