Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Građevinska kancelarija Hotel Orgelpipan, Stokholm, Švedska

Građevinske kancelarije, prostorije za presvlačenje i boravak za građenje infrastrukturnog dragulja "Orgelpipan 6" na centralnoj železničkoj stanici u Stokholmu "Centralstation"

CONTAINEX je isporučio oko 700m² građevinskih kancelarija, prostorije za presvlačenje i boravak za austrijsku firmu STRABAG u okviru građenja
infrastrukturnog dragulja "Orgelpipan 6" na Centralnoj železničkoj stanici "Centralstation"u Stokholmu.

Zahvaljujući fleksibilnom modulnom sistemu firme CONTAINEX nastalo je optimalno prostorno rešenje za klijenta uprkos teškoj lokaciji u centru Stokholma. Ono sadrži sa jedne strane građevinske kancelarije za menadžere projekta i sa druge strane prostorije za presvlačenje i boravak za radnike.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam