Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Realizovani projekti

Kancelarije i smeštaj za radnike, kuće od kontejnera

Ovde ukratko možete da pogledate već realizovane kao i međunarodne projekte. Mi Vam pomažemo počev od koncepta, sve do realizacije Vaših želja.

Izgradnja tunela u Bavarskoj

Prilikom izgradnje tunela Magdalena u Bavarskoj, preko 70 kancelarijskih i sanitarnih kontejnera služe kao kancelarijski i smeštajni prostor za radnike kao i projektni biro Smeštaji pružaju prostran i udoban stambeni ugođaj.
Izgradnja tunela u Bavarskoj play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-tunnelbau-bayern.jpg

Komforne kancelarisjke prostorije u centru Londona

Kontejnerski sistem u centru Londona se sastoji iz 30 prostornih modula i realizovan je uz pomoć lokalnog distributivnog partnera. Sistem pruža prijatne i udobne kancelarijske prostorije koji su individualno kreirani. Za samo nedelju dana postavljen je celokupan sistem kancelarijskih prostorija.
Komforne kancelarisjke prostorije u centru Londona play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-london.jpg

Projekat rentiranih kancelarijskih kontejnerskih sistema University College London Hospitals

Tokom građevinskih radova na prvoj bolnici za lečenje kancera protonskim zracima u Velikoj Britaniji, CONTAINEX je do 2019. na raspolaganje stavio mobilne građevinske kancelarijske prostorije. 3-spratni kontejnerski sistem se sastoji od ukupno 36 jedinica i postavljen je na čelične nosače, kako ne bi bespotrebno ugrozio drumski saobraćaj. Mobilni prostorni sistemi nude svojim partnerima brojne male i velike kancelarijske prostorije, prostorije za sastanke, kantine, boravišne prostorije, kao i veći broj svlačionica i sanitarnih prostorija.

Više informacija o ovom projektu:
Projekat rentiranih kancelarijskih kontejnerskih sistema University College London Hospitals
Projekat rentiranih kancelarijskih kontejnerskih sistema University College London Hospitals play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-university-london.jpg

Projekat kancelarijskih sistema za gradilište Wembley Park London

Za gradilište jednog stambenog projekta u Londonskom Wembley Park-u, CONTAINEX nudi fleksibilna prostorna rešenja u vidu kancelarijskih prostorija za gradilište. 3-spratni kontejnerski sistem sa atikom sastoji se od ukupno 80 jedinica, sa višegodišnjim vremenskim rokom upotrebe. Mobilni prostorni sistemi u blizini stadiona Wembley partnerima nude brojne male i velike kancelarijske prostorije, prostorije za sastanke, kantinu sa velikim prostorom za ručavanje, boravišne prostorije, kao i veći broj svlačionica i sanitarnih prostorija.

Više informacija o ovom projektu:
Projekat kancelarijskih sistema za gradilište Wembley Park London
Projekat kancelarijskih sistema za gradilište Wembley Park London play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wembley-park.jpg

Smeštaj za radnike u Tirolu

Smeštaj za radnike u površini od 180 m2 sastoji se ukupno od 6 svetlih, jednokrevetnih soba i 2 prostrane porodične sobe. Svaka prostorija ima odvojeni sanitarni deo. Optimalni smeštaj za Vaše radnike.

Više informacija o ovom projektu:
Smeštaj za radnike u Tirolu
Smeštaj za radnike preduzeća Abler Holzschlägerung, AT-Landeck play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/mitarbeiterunterkunft-abler/mitarbeiterunterkunft-abler.jpg

Škole i vrtići

Ovaj video klip prikazuje postavljanje vrtića sastavljenog od mobilnih prostornih sistema korz vreme: Dodatno su prikazani i primeri za planiranje, mogućnosti izrade ili referentni projekti za vrtiće i škole. Unutrašnji prostor sistema čine ljupko opremljene prostorije za boravak i za sportske aktivnosti, delovi prostorija za igru, svlačionice ili sanitarne prostorije i prozori koji su prilagođeni dečjim potrebama i koji pružaju prijatnu atmosferu.
Škole i vrtići play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-kindergarten.jpg

Vrtići u Poljskoj

Vrtić se sastoji od ukupno 9 prostornih modula i pruža dovoljno mesta za oko 15 dece. Kontejnerski sistem raspolaže sa opcijama za opremanje koje su prilagođene dečjim potrebama (npr., dečji toaleti, lavaboi i tuševi za decu). Više informacija o ovom projektu

Više informacija o ovom projektu:
Vrtići u Poljskoj
Vrtić izrađen od kancelarijskih i sanitarnih kontejnera, Poljska-Sroda Wielkopolska play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/anwendungen/polen/kindergarten-sroda/video-02.png

Smeštaj za azilante u Berlin-u

Jedinstveni snimci iz aviona celokupnog kontejnerskog sistema i dečijeg igrališta prikazuju dimenziju ovog prostornog rešenja. Ovde možete pronaći bliže informacije o selu sastavljenom od kontejera u Berlinu.

Više informacija o ovom projektu:
Smeštaj za azilante u Berlin-u
Projekat za smeštaj tražioca azila u Berlinu play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-asylwerberheim-berlin.jpg

Sistem za prečišćavanje vode u Africi

Naši skladišni kontejneri su prerađeni u sistem za prečišćavanje vode sa samostalnim strujnim krugom. Sistem pruža stotinama ljudi mogućnost da dođu do higijenski ispravne vode.
Sistem za prečišćavanje vode u Africi play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wasseranlage-afrika.jpg
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam