Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Stvorite prostor pomoću kontejnera

Video klipovi o našoj proizvodnji kontejnera

Ovde ćete dobiti uvid u proizvodne tokove naših kancelarijskih i stambenih kontejnera, sanitarnih kontejnera i skladišnih kontejnera.

Stvorite prostor pomoću kontejnera

Ovaj video klip se odnosi na lokaciju našeg preduzeća u mestu Wiener Neudorf kod Beča i prikazuje internacionalnost našeg osoblja koje govori i Vaš jezik. Takođe je prikazana i celokupna paleta CONTAINEX proizvoda koja je sastavljena od kancelarijskih, sanitarnih i pomorskih kontejnera. Proizvodnja kontejnera u našim evropskim proizvodnim pogonima, jednostavni transport ili referentni primeri samo su neke od tačaka koje možete pogledati na video klipu.
Stvorite prostor pomoću kontejnera play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-raum-schaffen.jpg

Proizvodnja kancelarijskih kontejnera - na najnovijem nivou tehnike

Proizvodnja je u skladu sa strogim ekološkim i kvalitetativnim standardima „CONTAINEX GREEN technology“. Upotreba najsavremenijih tehnika izrade i najkvalitetnijih materijala garantuju odličan kvalitet. Tu spadaju i radovi grundiranja kataforeznim lakiranjem (KTL), pakovanje i sastavljanje paketa Transpack, kao i mogućnost utovara u jedan kamion.
Proizvodnja kancelarijskih kontejnera - na najnovijem nivou tehnike play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-buerocontainer-produktion.jpg

Proizvodnja skladišnih kontejnera - na najnovijem nivou tehnike

Sledeći video klip prikazuje standardnu proizvodnju naših skladišnih kontejnera na najvišem nivou (grundiranje kataforeznim lakiranjem). Tek posle savesne završne kontrole svi kontejneri za skladištenje dobijaju oznaku „CONTAINEX GREEN technology“.
Proizvodnja skladišnih kontejnera - na najnovijem nivou tehnike play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-lagercontainer-produktion.jpg

Moverbox testiranje vatrom

Ovde je urađeno testiranje vatrom za Moberbox-ove sa različitim materijalima za testiranje. U roku od dve minute se vatra sama od sebe ugasila u našoj Moverbox.
Moverbox testiranje vatrom play
True
http://www.containex.me/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-moverbox-feuertest.jpg
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam